📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bedzie kutasa rysowała tym kłem ukruszonym
Dziadek dziabnął ją na miarę swoich możliwości.
Krypt0 napisał/a:
Kobieta. nic dodać nic ująć...
Owszem, można dodać że jesteś jebanym debilem. To jej wina że dziadek jej wypierdolił szkrzypcami w ryj?
Dolandinho napisał/a:
Owszem, można dodać że jesteś jebanym debilem. To jej wina że dziadek jej wypierdolił szkrzypcami w ryj?
Tak, mogła w domu siedzieć.
Kryzys dotyka każdego. Nawet Jerzy Zięba musi dorabiać grając na skrzypcach.
gonzz napisał/a:
Kryzys dotyka każdego. Nawet Jerzy Zięba musi dorabiać grając na skrzypcach.
Hehe. Ubiegłeś mnie z komentażem.
Bidny Zięba. Ale gra na takim samym poziomie jak "leczy"
Rannhide napisał/a:
Tak, mogła w domu siedzieć.
dziadek też powinien zostać w domu, bo mu odwala jak widać
Przy takiej mordzie to ząb nic nie zmienia
edmund napisał/a:
dziadek też powinien zostać w domu, bo mu odwala jak widać
Dziadek jest facetem, a my seksistami. Więc wina kobiety.
Dolandinho napisał/a:
Tak to jej wina że dziadek wypierdolił jej skrzypcami, Jak się biega między ludźmi trzeba zachować większy dystans od ludzi omijanych z dwóch powodów: 1 to każdy ma prawo się w miejscach publicznych poruszać, 2 to jeśli biegasz to mogą cie omijane osoby nie zdążyć zobaczyć. To jest ten sam problem co z motopizdami. Świszczą po mieście przekraczając prędkość ponad dwa razy i mają potem zdziwienie że ktoś im zajechał drogę.
Nawet bez dwójki bym ruchał
Dolandinho napisał/a:
Tutaj większość to spierdoliny nienawidzące kobiet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów