Kurwa zawiodłem się.
tylko łapa bo to nie był chyba granat odłamkowy. jest gładki, więc chyba wybucha jak mała bombka. taka petarda. jakby nie zaciskał dłoni, to w ogóle nic by mu się nie stało. serio.
oho, specjalista, który się za dużo amerykańskich filmów naoglądał.
Granat odłamkowy RGD-5. Sklada się z dwóch GŁADKICH części. Odpowiednik amerykańskiego M67. Śmiertelny w promieniu 5m, odłamki ranią do 15m. Na filmiku kolo ma najprawdopodobniej jego replikę ćwiczebną, czyli TAG 19 o czym świadczy sraczkowaty jego kolor oraz poniesione obrażenia.
Wystarczyło mi 3 min w googlu mając kat D z paragrafem.
Jebane żony ... tak się dzieje z facetami gdy baba ukochana złapie ich na ciąże lub na obrączkę ... kobieta przestaje być ukochaną ... przestaje chcieć się kochać , robi non stop awantury o byle co byle kłótnia była bo przechodzi tydzień przed okresem pierdolca w czasie okresy 7 dni i PO okresie 7dni i na facetach się wyżywają ... wścieklizna mącić po ślubie jest już nie tamowana bo wtedy się bały że je rzucisz i stracą mieszkanie i kasę twoją ... po ślubie maja wyjebane nie uciekniesz lub zabiorą połowę tego co masz ! po ślubie jesteśmy kozłami ofiarnymi i niewolnikami harującymi jak najwięcej by do nich nie wracać a po porodzie to już wogóle mają NAS w dupie
Jaki mąż, taka żona.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów