📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Takie to spierdolone że aż dam piwo
jak i komu to może się podobać? Jakie trzeba przyjąć kryteria, aby okreslić to jako fajne lub co najmniej nie chujowe?
A tam pierdolicie Ja się uśmiechnąłem jak wlecieli z Seven Nation Army. Zostawiam zimne z pianką
Jakby człowiek chciał to by te wszystkie przeróbki znalazł na 10 stronach sadola.. ale mi się nie chce..
polowa tego filmiku byla w jednym poscie, a druga polowa w innym, to chyba było?
nawet jeden ja wrzucalem
nawet jeden ja wrzucalem
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów