📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świetny pomysł dla młodych z tym torem. Może wyciągnie dzieciaki sprzed smartfonów, a nam dostarczy materiału na Harda.
Plus zajebisty za ładną jazdę, Poloneza Wraka, minus za skręcanie rowra kluczem dynamometrycznym. Użyłem takiego raz, skręcając korbę xtr przy kliencie.
@muody14
a co Ci nie pasuje w klucz dynamometrycznym? I co zrobiłeś nie tak przy skręcaniu korby?
a co Ci nie pasuje w klucz dynamometrycznym? I co zrobiłeś nie tak przy skręcaniu korby?
Co mi nie pasuje? Te zalecane momenty, jakoś mało tych Nm. A co do korby to miało wyglądać profesjonalnie, sobie bym jeszcze ćwierć obrotu dociągnął. Fakt faktem pourywało się gwintów za młodu zamin przyszło wyczucie.
Dobre chłopy jesteście
Film inspirowany filmem Roam The Collective jak sądzę Piwko leci, świetna robota.
@Moodyxcore co to znaczy "jak na Polską produkcję"? Jeśli chodzi o youtube to Polska jest w czołówce jeśli chodzi o jakość. Jeśli chodzi o przemysł filmowy ok, nic się wartego uwagi nie pojawia co nie znaczy, że Polskie firmy i Polscy specjaliści nie mają wkładu w produkcje z np hollywood.
@Johhnie Jakie koszta startowego zestawu do MTB ? Żeby się nie połamał (rower, nie użytkownik )
kurwa mać. Może jeszcze Makłowicza wrzucicie i zaczniecie pierdolenie o wyższości cebuli czerwonej nad żółtą. Pierdolona gimbaza.
Fajne, szkoda, że póki co stac mnie tylko na hardtaila, bo pośmigałbym na enduro. Może kiedyś się dorobię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów