Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Halman 2021-01-24, 11:01 1
"nie ma takiego drugiego grawera"... no kurwa co za skromność...
wygraweruję propozycję;

d z i a ł h i s t o r i a i d o k u m e n t
Zgłoś
Psychodeliczny 2021-01-24, 11:05
Co to jest? Ja się pytam?
Zgłoś
ququa 2021-01-24, 11:08 3
Fajny materiał. Dziadek ma pasje i ma radośc z tego co robi, Podziwial takich ludzi.
Zgłoś
Halman 2021-01-24, 11:14 1
ququa napisał/a:

Fajny materiał. Dziadek ma pasje i ma radośc z tego co robi, Podziwial takich ludzi.

to idz na youtube
Zgłoś
35i 2021-01-24, 11:17
ququa napisał/a:

To tylko centuś. Hajs mu się zgadza, to zapierdala.
Zgłoś
hdposter 2021-01-24, 11:17 2
Jak już wrzucacie takie gówna to mam adekwatne żarty.

Zgłoś
McQurwa 2021-01-24, 11:22
35i napisał/a:

To tylko centuś. Hajs mu się zgadza, to zapierdala.

A tak na poważnie wszyscy mówią że Krakusy to centusie, ale jak pojedziesz nad morze i zapłacisz za rybkę na obiad 200 zeta, to wszystko jest ok.
Pazerny naród i to w całości

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
35i 2021-01-24, 11:30 4
McQurwa napisał/a:

A tak na poważnie wszyscy mówią że Krakusy to centusie, ale jak pojedziesz nad morze i zapłacisz za rybkę na obiad 200 zeta, to wszystko jest ok.
Pazerny naród i to w całości

Ja już jestem na etapie jeżdżenia na działkę. Cisza, spokój, rzeka, las i do biedry 4km. To mi wystarczy. Urlop się chyba bierze po to,żeby odpocząć. Nad morzem (nie tylko Bałtykiem) byłem wielokrotnie i uważam, że jest mocno przereklamowane. Góry zresztą też. Jak sobie popracujesz kilkanaście lat z klientami, też będziesz chciał odpocząć w ciszy i spokoju, a nie we wrzasku Grażyn i Januszy kłócących się w kolejkach po odsmażaną mrożoną rybę czy o miejsce na parawan.
Zgłoś
Azzurri 2021-01-24, 11:39 1
Wrzucić takie coś na sadistica, to tak jakby własną matkę kurwą nazwać.
Zgłoś
ququa 2021-01-24, 11:54
Halman napisał/a:

to idz na youtube

na youtube mi reklamy wyskakuja
Zgłoś
Lolekmko11 2021-01-25, 14:27
Azzurri napisał/a:

Wrzucić takie coś na sadistica, to tak jakby własną matkę kurwą nazwać.

Ale milutkie kotki i hujowe pranki sranki są gitara
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów