📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to grecy piją żywca (zdj 1)?? No kurwa zaczynam wierzyć w tą reklamę gdzie typ paraduje z piwem po całym świecie!!
bardzo dobrze ze sie awanturują
ten na 5 od dołu zdjęciu w komencie wygląda jak Stalker w jakiejś anmomalii.
przez ostatnie 3 lata mieszkałem w Grecji, uwierzcie mi - takie akcje dzieją się tam co miesiąc, jedynie tym razem media zrobiły z tego większy rozgłos
RastaMan, ty też ?
To są głównie zdjęcie z zamieszek sprzed tygodnia. Oficjalnie było to z powodu śmierci tego Aleksandrosa. Przez ostatni miesiąc na ulicach przynajmniej 2 razy w tygodniu jest tzw. rozpierdziel. A co do tego żywca to polska społeczność tutaj jest ogromna, a polskich sklepów z polskimi produktami też nie mało
P.S
To nie zywiec tylko Amstel ;P
To są głównie zdjęcie z zamieszek sprzed tygodnia. Oficjalnie było to z powodu śmierci tego Aleksandrosa. Przez ostatni miesiąc na ulicach przynajmniej 2 razy w tygodniu jest tzw. rozpierdziel. A co do tego żywca to polska społeczność tutaj jest ogromna, a polskich sklepów z polskimi produktami też nie mało
P.S
To nie zywiec tylko Amstel ;P
gorąca atmosfera tam u nich i nawet na drzewach liście są, nie to co tu - biało..
Powinni ich tam wszystkich rozstrzelac. Najpierw rozjebali cala kase ktora dostali z uni na zupelnie inne cele (np 13tki dla emerytow WTF?), a teraz sie awanturuja jak trzeba zacisnac pasa. Do roboty ! i splacac dlugi ! ...a nie olejkami sie smarowac.
To się nazywa JP a nie to gówniarstwo na osiedlu co komuś wpierdoli od czasu do czasu
@up
O to to, jak dalej w PL Tusk i inne komuchy będą zadłużać obywateli to niestety będzie podobnie.
O to to, jak dalej w PL Tusk i inne komuchy będą zadłużać obywateli to niestety będzie podobnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów