📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A w Polsce jak rząd rucha obywateli, to obywatele nie walczą, tylko idą do Kościoła pomodlić się o lepszy rząd...
fajna impra. ile wejściówki
już niebawem w Polsce
Na onecie główne wydarzenie to "niezwykłe odkrycie z okresu rzymskiego w Polsce"
Nie sądzicie ze trochę mało sie o tym mowi? Chociaz w sumie niewolnicy sa od pracy a nie od myslenia - po co im pokazywac takie sceny.
Nie sądzicie ze trochę mało sie o tym mowi? Chociaz w sumie niewolnicy sa od pracy a nie od myslenia - po co im pokazywac takie sceny.
giatto napisał/a:
badziew, nic ciekawego
Badziew to jest na twoim profilu... zero tematów... najpierw coś sam wrzuć, a następnie oceniaj wrzuty innych
chyba zły filmik wrzuciłeś, nic sie nie stało, tylko edytuj i wrzuć ten który miał być.
ojcieckogut ale przecież polaczkowe media są właśnie od tego, żeby pisać o sobie superlatywy a całą resztę uważać za podwładnych POLSCE!
Jebane chuje. Kurwa pracowali najmniej w tygodniu wśród krajów, a żyli na wysokim poziomie bo mieli niskie podatki itp. Do tego w chuja robili państwo nie płacąc tych ochłapów podatków, np. nie kończąc budowy swoich domów (dzięki temu omijali podatki), teraz się kurwa dziwią, że kryzys mają i trzeba pasa zacisnąć. Oni od muzułmanów nic się nie różnią. Pierdolone lenie.
Już w najbliższym czasie w Warszawie będziemy mieli to samo. Tylko lepsze, bo nasze
Nie nie photoshop, tylko regularna wojenka rzadu z obywatelami w Grecji.
sadistic.pl/grecja-vt59495.htm
sadistic.pl/grecja-vt59495.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów