📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
U nich nawet na gejparadach policja ma przygotowany układ choreograficzny, a nie to co u nas, że jedna strona tylko tańczy...
okej, nacieszcie oczy
@TajemniczyDaun
później wrzucę filmik z całej akcji, zobaczysz jak policja spierdala przed tłumem wściekłych, gotowych zabić cywili. Co prawda na koniec i tak ich rozgonili, ale przynajmniej trochę zabawy było...
@TajemniczyDaun
później wrzucę filmik z całej akcji, zobaczysz jak policja spierdala przed tłumem wściekłych, gotowych zabić cywili. Co prawda na koniec i tak ich rozgonili, ale przynajmniej trochę zabawy było...
ale jpowcy podjarkę mają
Szkoda, że w Polsce nie ma takich dzielnych ludzi, ale przynajmniej spokój (fizyczny) jest
@up
cywili chyba nie stać na czołg. Tym bardziej po tych oszczędnościach o które się rozchodzi
cywili chyba nie stać na czołg. Tym bardziej po tych oszczędnościach o które się rozchodzi
A mnie ciekawi jedno.
Czy oni mają tam tak tanie paliwo czy mi się tylko wydaje że żadnego granatu nie widziałem tylko same koktajle Mołotowa xD
Czy oni mają tam tak tanie paliwo czy mi się tylko wydaje że żadnego granatu nie widziałem tylko same koktajle Mołotowa xD
Na zdjęciu gdzie koleś niszczy kamerę z początku myślałem że to Dżihad
byłem w grecji rok temu, powiem tyle, gdyby nie dziedzictwo kulturowe, które posiadają a co za tym idzie, nie małe przychody z turystyki - co w zasadzie jest głównym źródłem dochodów tego kraju, to był by to taki nasz mały europejski trzeci świat. Syf, kiła i mogiła. No, i ciepłe morze.
Chyba aż tak ciepło w Grecji nie jest żeby na krótko być ubranym (zdjęcie 5)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów