Pewna Greczynka chciala byc oh i ah i multi kulti i rozdac troche szabru z biedorny dla biednych imigrantow , ci jednak postanowili ze wszystko jest ich i zawineli jej telefon klucze od super suzuki i kase , bo im tez sie nalezy ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
brawo dla imigrantów
one powinny mieć jakieś oznaczenie na czole żeby w razie gwałtu czy pobicia nikt im nie pomagał, bo jeszcze zaskarżą o działania antymultikulturowe...
Marzę aby dożyć czasów kiedy Putin częstuje ich wzbogaconym uranem.
Wyszła z kuchni i od razu odjebała głupotę
hahaha, jak można być taki debilem? Gdzie ci ludzie żyją, czy oni nie mają oczu ani mózgu?? Dobrze tak lewackiej kurwie, ale znając życie to nic jej to nie nauczy..
Nigdy nie ogarnę dlaczego, jak ktoś chcę pomóc innym z własnej kieszeni to jest od razu lewakiem... Lewak zawsze był dla mnie osobą która myśli "Musimy pomagać innym! Dawaj pieniądze na pomaganie innym, a jak nie dasz to sam ci zabiorę!", a nie, że ktoś ma nadwyżkę pieniędzy i dobre chęci to pomaga.... Krytykowane to powinno być to bydło, a nie ta dobra choć i naiwna (bo można było się spodziewać jak to się skończy) kobieta. Osobiście tych ludzi to bym chętniej częstował ołowiem i to lecącym gdzieś z prędkością 700 m/s
ludzie mówią że lewak z 2 powodów, no przynajmniej tak mi się wydaje. po pierwsze to idiotka, po drugie wierzy że "biedni uchodźcy, trzeba im pomóc bo oni przed wojną uciekają,a u nas islamofobia i faszysty".
pzdr
pzdr
jedyna sluszna i poprawna opcja pogladow politycznych sadiaticowych intelektualistow nigdy nie przestaje smieszyc (: o taki swiat o jakim marzycie dalej nic nie robcie, jednoczesnie nie przestajac dawac innym rozrywki niczym w miejskim zoo
Ja bym zrobił tak, przebrał bym się za lewaka tylko tak żebym był nie do poznania, zrobił bym ciasto z dodatkiem mocnej trucizny. Podchodzę do imigrantów mówie "welcome refugees i have cake for you", oni rzucają się na mnie jak ksiądz na ministranta, wpychają sobie to ciasto w mordy łapskami, ja leżę na ziemi z obitym ryjem i patrzę jak giną w męczarni.
szkoda że jej samochodu nie zajebali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów