W Kazachstanie wypierniczyła się cysterna pełna spirytusu. Dzielni ekolodzy walczą pełnymi wiadrami aby nie doszło do skażenia gleby i na ile znam rosyjski nas zapraszają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pamiętam sytuację u mnie na "wsi". Doszło do dwóch takich wypadków gdzie przerwocily się TIR-y. Raz z jabłkami, a drugi raz z coca cola. To były lata 90 więc ludzie szarżowali miejsca wypadków bez umiaru i w totalnym amoku.
...To były czasy.
...To były czasy.
dać im beczkę ogórków i zapiją się na miejscu na śmierć
Nie ma to jak Demoludy.
Hrabia Drapula napisał/a:
dobra temperatura, wszystko w koła zamarznięte , a spiryt nie
dać im beczkę ogórków i zapiją się na miejscu na śmierć
E tam widać ogarnięci ludzie, wezmą kilkaset litrów zapasu do chałup i będą mieli zapas na rok. Na miejscu tylko setka na rozgrzewkę
Spiritus już ładnie schłodzony
Dla nich to jak wygrać w totka
Kurwa... To już jest upadek totalny... Nie dość, że spiryt wymieszany z całym tym brudem (tak, wiem jakie właściwości ma spirytus, ale mimo wszystko!), to jeszcze przelewają to do aluminiowych kanek... Ja pierdolę... Pijmy, bo się ściemnia...
Przypomniał mi się taki stary dowcip o ruskich (R), którzy ukradli cysternę spirytusu. Złapała ich milicja (M) i trwa przesłuchanie:
M: gdzie spirt, bliadź?
R: ... pradali.
M: a diengi gdie?
R: prapili...
M: gdzie spirt, bliadź?
R: ... pradali.
M: a diengi gdie?
R: prapili...
- Chłopaki może po zagryskę byscie poszli?
- Śniegiem zagryzaj!
- Śniegiem zagryzaj!
szczerze, ,,,,,,,,,,, sam bym czerpał ze źródełka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów