Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serio na Grenlandii jesteś? Jaki chuj cię tam wygonił? Rozumiem, żeby do Niemiec, Francji, czy USA, ale na Grenlandię... Gdzie pracujesz? Długo tam jesteś? Opowiedz coś więcej...
Wrzuć więcej swoich fotek z tamtejszych rejonów.
Spawaczem jestem, ot tu moja firma złapała zlecenie - spalarnie śmieci robiłem wszystkie orurowania
Serio na Grenlandii jesteś? Jaki chuj cię tam wygonił? Rozumiem, żeby do Niemiec, Francji, czy USA, ale na Grenlandię... Gdzie pracujesz? Długo tam jesteś? Opowiedz coś więcej...
Wrzuć więcej swoich fotek z tamtejszych rejonów.
Kilka fotek na szybko
żal aż sie serce kraje
ma pyszczek jak mój zmarły buldożek francuski
Proponuje m administracji odznaczanie takich P.I.Z.D jak wyżej ? „Order męskiej pochwy” się panu należy
Proponuje m administracji odznaczanie takich P.I.Z.D jak wyżej ? „Order męskiej pochwy” się panu należy
No wrzuciłem tutaj, bo wiedziałem że tu znajdą się koneserzy a nie jak moja "ale to ostatnie mogłeś darować, fuj jakieś flaki"
To kurwa na Księżycu jest. Poznaję po budynkach.
racje ma, ja też tam byłem i poznaję
Teraz lecę na drugi projekt, sztorm mnie zatrzymał w stolicy. Tam ma być pełne lokalne wyżywienie - poproszę o tą fokę
Kurwy ludzkie ściery, wszystko wpierdolą ,każdą padlinę
Ciebie też bym zjadł, gdybym mógł ÷
Kurwy ludzkie ściery, wszystko wpierdolą ,każdą padlinę
Ale to tylko weganie, bo mają zjebaną psychikę, z braku witaminy B12. Co zresztą widać w Indiach, za kilkanaście pokoleń może osiągną poziom pigmejów. IQ max 90 140 cm wzrostu i średnią życia 40 lat.
Wrzucaj zdjęcia, co tylko Ci wpadnie 👍🏻👍🏻👍🏻
I co tam spawasz ?
Fajny temat….. a jak tam jest z wojskiem i policja ? Widać ich?
Wrzucaj zdjęcia, co tylko Ci wpadnie 👍🏻👍🏻👍🏻
I co tam spawasz ?
Policja - coś tam ich widać czasem, częstotliwość taka sama jak w Skandynawii. Wojsko - 5 wojskowych okrętów cały czas krąży po okolicy, często je widać. Mało schodzą na ląd, głównie siedzą sobie na tych okrętach
Tu spawam głównie rurociągi różnego przeznaczenia
W tej części Europy co my jesteśmy te zwierzęta są pod ochroną a ich tu nie ma.
A u nich są i nie są pod ochroną
P.s ładne czerwoniutkie mięsko
Ekspert z sadola... Zarówno foki jak i te gatunki ptaków u nas występują. Pod ochroną jest określona populacja bałtycka. Jest kilka gatunków fok, są odrębne populacje, które się nie krzyżują. To że gdzieś ktoś żyje jedząc foki, nie znaczy, że u nas tak jest. Gdzieś w Amazonii też wpieprzają zagrożone gatunki, ale oni z tego żyją. Problem pojawia się gdy robione jest to mechaniczne, masowo i niemalże wytrzebia się cały gatunek... niestety ludzie w rozwiniętych krajach mają tendencje do tego żeby od razu wyciąć wszystko do zera. Zapominają, że zwierzęta nie spawnują się pod drzewem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów