Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Grenlandzki targ
gryguak • 2024-05-28, 19:53
Tak się złożyło, że załapałem robotę na Grenlandii. W niedzielę miałem wolne, to z kolegą pozwiedzaliśmy i mimo jego niechęci, odwiedziliśmy lokalny targ - szkoda że płatność tylko gotówką, albo apką lokalnego banku, bo ceny naprawdę atrakcyjne

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gryguak 2024-05-28, 22:52
Baronessa napisał/a:

Serio na Grenlandii jesteś? Jaki chuj cię tam wygonił? Rozumiem, żeby do Niemiec, Francji, czy USA, ale na Grenlandię... Gdzie pracujesz? Długo tam jesteś? Opowiedz coś więcej...
Wrzuć więcej swoich fotek z tamtejszych rejonów.

Spawaczem jestem, ot tu moja firma złapała zlecenie - spalarnie śmieci robiłem wszystkie orurowania

Baronessa napisał/a:

Serio na Grenlandii jesteś? Jaki chuj cię tam wygonił? Rozumiem, żeby do Niemiec, Francji, czy USA, ale na Grenlandię... Gdzie pracujesz? Długo tam jesteś? Opowiedz coś więcej...
Wrzuć więcej swoich fotek z tamtejszych rejonów.

Kilka fotek na szybko
Zgłoś
K................a 2024-05-28, 22:53 2
Daniel01 napisał/a:

żal aż sie serce kraje
ma pyszczek jak mój zmarły buldożek francuski

Proponuje m administracji odznaczanie takich P.I.Z.D jak wyżej ? „Order męskiej pochwy” się panu należy
Zgłoś
gryguak 2024-05-28, 22:58 6

KungFuPaniDa napisał/a:

Proponuje m administracji odznaczanie takich P.I.Z.D jak wyżej ? „Order męskiej pochwy” się panu należy

No wrzuciłem tutaj, bo wiedziałem że tu znajdą się koneserzy a nie jak moja "ale to ostatnie mogłeś darować, fuj jakieś flaki"
Zgłoś
smc 2024-05-28, 22:59 12
To kurwa na Księżycu jest. Poznaję po budynkach.
Zgłoś
jarzyna 2024-05-28, 23:08
smc napisał/a:

To kurwa na Księżycu jest. Poznaję po budynkach.

racje ma, ja też tam byłem i poznaję
Zgłoś
gryguak 2024-05-28, 23:19
Ja też nie wiem po co te kulki, do tego mi dubluje posty - ale myślę że content nawet ciekawy, a ja tu może nie świeżak, ale ładne latka minęły od ostatniego posta
Teraz lecę na drugi projekt, sztorm mnie zatrzymał w stolicy. Tam ma być pełne lokalne wyżywienie - poproszę o tą fokę
Zgłoś
JebacPis100procent 2024-05-28, 23:41 2
Zgłoś
gryguak 2024-05-28, 23:54
Ciposzka napisał/a:

Kurwy ludzkie ściery, wszystko wpierdolą ,każdą padlinę

Ciebie też bym zjadł, gdybym mógł ÷
Zgłoś
kulawiec 2024-05-29, 0:45 6
Ciposzka napisał/a:

Kurwy ludzkie ściery, wszystko wpierdolą ,każdą padlinę

Ale to tylko weganie, bo mają zjebaną psychikę, z braku witaminy B12. Co zresztą widać w Indiach, za kilkanaście pokoleń może osiągną poziom pigmejów. IQ max 90 140 cm wzrostu i średnią życia 40 lat.
Zgłoś
Hitachi 2024-05-29, 4:07 1
Fajny temat….. a jak tam jest z wojskiem i policja ? Widać ich?
Wrzucaj zdjęcia, co tylko Ci wpadnie 👍🏻👍🏻👍🏻

I co tam spawasz ?
Zgłoś
Adrian997 2024-05-29, 8:36 1
Fokaczja
Zgłoś
gryguak 2024-05-29, 12:23
Hitachi napisał/a:

Fajny temat….. a jak tam jest z wojskiem i policja ? Widać ich?
Wrzucaj zdjęcia, co tylko Ci wpadnie 👍🏻👍🏻👍🏻
I co tam spawasz ?

Policja - coś tam ich widać czasem, częstotliwość taka sama jak w Skandynawii. Wojsko - 5 wojskowych okrętów cały czas krąży po okolicy, często je widać. Mało schodzą na ląd, głównie siedzą sobie na tych okrętach

Tu spawam głównie rurociągi różnego przeznaczenia
Zgłoś
antychryst333 2024-05-29, 17:58
fokę to bym se opierdolił
Zgłoś
Pfciuki 2024-05-29, 18:13
psyhepl napisał/a:

W tej części Europy co my jesteśmy te zwierzęta są pod ochroną a ich tu nie ma.
A u nich są i nie są pod ochroną
P.s ładne czerwoniutkie mięsko

Ekspert z sadola... Zarówno foki jak i te gatunki ptaków u nas występują. Pod ochroną jest określona populacja bałtycka. Jest kilka gatunków fok, są odrębne populacje, które się nie krzyżują. To że gdzieś ktoś żyje jedząc foki, nie znaczy, że u nas tak jest. Gdzieś w Amazonii też wpieprzają zagrożone gatunki, ale oni z tego żyją. Problem pojawia się gdy robione jest to mechaniczne, masowo i niemalże wytrzebia się cały gatunek... niestety ludzie w rozwiniętych krajach mają tendencje do tego żeby od razu wyciąć wszystko do zera. Zapominają, że zwierzęta nie spawnują się pod drzewem.
Zgłoś
hitmeme 2024-05-29, 19:11
Mogła by być smaczna taka foka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem