📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun za pamięć!
Hańba. W sumie czego się można spodziewać.
einsatzkommando napisał/a:
Szacun za pamięć!
Ty kurwa z takim nickiem, jeśli wiesz co on znaczy, i zdjęciem pod spodem możesz co najwyżej zamknąć mordę w takich tematach.
Cytat:
Zadania Einsatzgruppen
Do zadań tych grup, które miały działać na zapleczu wojsk niemieckich, należało więc mordowanie lub izolacja politycznych i ideologicznych przeciwników III Rzeszy na operacyjnym zapleczu frontu. Zadanie to realizowano poprzez stosowanie bezwzględnego terroru i masowej eksterminacji aktywnych działaczy antyniemieckich i antyfaszystowskich. W Polsce działania te były nad wyraz radykalne, na zewnątrz działania Policji i SS wyglądać mogły na brutalną samowolę. Działaniami tymi objęto np. uczestników powstania wielkopolskiego i śląskich oraz czołowych przedstawicieli inteligencji
Egzekucja Polaków w Kórniku, 20.10.1939
omg bo o groby nie dbaja... to nie wina miasta tylko tych lewakow ktorzy mowia ze sa patriotami... bo misto/rzad ma to zrobic. Lewackie sciery, sami o to zadbac powinni a nie wymagac od innych. Jak rzad powie im ze sa kobietami to nimi bd ?
Ja pierdole skończcie jęczeć. Jak wam przeszkadza, to łopaty, ściery i do roboty kurwa.
Jasne. Autor filmiku nie wspomni oczywiście o tym, że w centrum cmentarza jest Grób Nieznanego Żołnierza, pod którym zawsze palą się dziesiątki, jak nie setki zniczy...
Trochę takie szukanie sensacji. W szczególności, że wielu powstańców ma swoje (prywatne...) groby na tym cmentarzu.
Trochę takie szukanie sensacji. W szczególności, że wielu powstańców ma swoje (prywatne...) groby na tym cmentarzu.
Problem? Zebrać się po kościele i zamiast pierdolić bzdury pod ogrodzeniem ruszyć dupska i zadbać o groby. Właściwie to po co ten film? Może sam coś zrobi? Ze szwagrem nie takie rzeczy się robiło
@satan696 Szkoda tylko, że miasto ma pieniądze na pedalskie tęcze, która spłonęła już 4 raz i są środki aby ją odbudować, a na monument upamiętniający bohaterów Polski nie ma pieniędzy? Jak nie masz nic ciekawszego do napisania to zamilcz, bo przynosisz wstyd.
ale to jest słabe...
Gość pierdoli jakby miał gule w gardle i ledwo co powstrzymuje łzy. Ma żal do armii czerwonej, chociaż faktycznie to ona wypędziła niemców z ziem polskich, polaczki nie dały rady.
Gość pierdoli jakby miał gule w gardle i ledwo co powstrzymuje łzy. Ma żal do armii czerwonej, chociaż faktycznie to ona wypędziła niemców z ziem polskich, polaczki nie dały rady.
Wydaje mi sie, ze temu powstancowi to w zasadzie jest juz teraz obojetne jak wyglada jego mogila.
jakie powstanie takie groby...
Sadole są zajęci pielęgnowaniem plakatów żołnierzy przy użyciu naturalnych składników np. spermy xd
Niech mi ktoś wyjawi tajemnicę, dlaczego przy każdej "podniosłej" mowie mówcy robią przerwy co dwa-trzy słowa? Czekają aż powtórzymy to na głos za nimi? Temat w sumie dobry, ale sposób jego przedstawienia tylko wkurwia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów