18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
GROM
schranz21 • 2013-12-09, 21:49

Grupa Reagowania Operacyjno Manewrowego

"Służba wojskowa jest nie tylko zawodem czy obowiązkiem.
Musi być także wewnętrznym nakazem sumienia, nakazem serca.”
Jan Paweł II
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qbas 2013-12-09, 23:19 1
Polska nie ma wielu rzeczy, z których możemy być dumni, ale nasze siły specjalne są jednymi z najlepszych.

Siła i Honor, siła i honor Gromiki
Zgłoś
TomozTM87 2013-12-09, 23:35 8
Formoza nie jest ekipą "z łapanki" więc nie biadol jak nie znasz.

Dla chłopaków z GROMu szacun zawsze i wszędzie, bo szacunek to za mało.
Szacunek dla Romana Polko za to jakim jest człowiekiem. Miałem okazję go poznać przez przypadek i za to w jaki sposób się zachował i jakim jest człowiekiem, będę go bronił zawsze i wszędzie

I 100 ch** w dupe tym którzy odeszli i stali się kmiotami mafii.
Zgłoś
solteck 2013-12-09, 23:36
niby tacy odważni tylko że dziennikarza w Syrii jakoś nie szukali
Zgłoś
SkipiBoom 2013-12-09, 23:38 1
Na jedno zwróćcie uwagę. ILE oni odbyli akcji i to w małym przedziale czasowym. O ilu się słyszało w mediach? Ja o ani jednej. Szacunek dla nich.
Zgłoś
Wolf3D 2013-12-09, 23:39 4
oozyxak0o napisał/a:

Wolisz być pod rządami Kaczyńskiego?

Oczywiscie ze Kaczyńskiego!!! A kogo? Palikota? JKM co sam nie wie co mówi? Tylko Kaczyński zgromadził wokół siebie Polaków. Trzeba byc totalnym ignorantem aby nadal wierzyć w pierdoły TVNu.
Zgłoś
k................z 2013-12-09, 23:41 2
Dawniej pisaliście, że powinniśmy być dumni z Mameda... teraz piszecie, że to ciapak. Grom tutaj za niedługo też pewnie będzie mieszany z błotem.
Zgłoś
d................y 2013-12-09, 23:46
Wolf3D - I Kaczyńskiego, Hofmana, tego śmieszka Czarneckiego, Antoniego, Fotygę, Kruk, Melexa, Brudzińskiego.... Jasne, zamienił stryjek siekierke na kijek. Jeden chuj.
Zgłoś
s................3 2013-12-09, 23:48
Jak ich oglądam to mnie ciarki przechodzą. Zajebista jednostka. Elita polskiego i światowego wojska. Żołnierze wyselekcjonowani. Podziwiam tych którzy tam są.
Zgłoś
avalanch 2013-12-09, 23:54 1
Przed nimi nawet SEALs chylą czoła
Zgłoś
C................6 2013-12-09, 23:56
Jednostka wspaniała, (nieco zmodyfikowany) temat z battlefielda w tle - piwo.
Zgłoś
c................i 2013-12-09, 23:57
youtube.com/watch?v=5fcoEemfurE

a gdzie byli wtedy ??
Zgłoś
klasz 2013-12-10, 0:04 1
Wolf3D napisał/a:

Oczywiscie ze Kaczyńskiego!!! A kogo? Palikota? JKM co sam nie wie co mówi? Tylko Kaczyński zgromadził wokół siebie Polaków. Trzeba byc totalnym ignorantem aby nadal wierzyć w pierdoły TVNu.

Idealny przykład polaczka co nasrają politycy to zjada z apetytem i mówi jeszcze proszę tylko mniej rzadkiego.

Tak dla wiadomości nie jestem za PO bo dla mnie to samo gówno tak samo jak wszystkie bo do polityki w Polsce nie idziesz coś zmieniać tylko nakraść dla siebie jak najwięcej przez 4lata. Jeśli wierzysz że któraś partia zmieni coś w tym kraju kiedyś jesteś totalnym debilem.
Zgłoś
Jendor 2013-12-10, 0:42
moim zdaniem tylko idiota zagłosuje na partie obecnie rządzące w sejmie ....
Zgłoś
SuszkiT 2013-12-10, 0:51
Jak najbardziej Tomoz zgadzam się z Tobą.
Pisząc "łapanka" miałem na myśli to, że przyjmują ludzi nie związanych ze służbami bezpieczeństwa - czytaj cywili. Ludzie którzy dostają się do GROM-u są jak wspomniałem wyżej już przeszkoleni i nauczeni myśleć taktycznie, co daje im wielką przewagę nad osobnikiem, który dostaje się do Formozy ponieważ potrafi przebiec 40 km i podnieść 100 kg (chociaż sam bym pewnie nie dał rady). Coś tam wiem, bo mój kierunek właśnie się tym zajmuje. Pozdrawiam
Zgłoś
giboN31 2013-12-10, 4:33 1
Są naszą ostatnią deską ratunku, piwko dla chłopaków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem