📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pomogli mu, żona dostanie odszkodowanie
Samochody jadą na linii strzału, IQ kaczki policjantów.
Kurwa, na pierwszej stronie podręcznika dla zamachowców samobójców napisane:
"Zamachem nie grozimy tylko robimy"
"Zamachem nie grozimy tylko robimy"
Tadzik_Na_Górę napisał/a:
Samochody jadą na linii strzału, IQ kaczki policjantów.
Niech się wysadzi i zginie razem ze mną mimo, że celuję do niego z odbezpieczonej broni.
IQ na poziomie Tadzika.
turor napisał/a:
Niech się wysadzi i zginie razem ze mną mimo, że celuję do niego z odbezpieczonej broni.
IQ na poziomie Tadzika.
Jak wiadomo noże wybuchają.
to jest reklama Orbit. Koleś groził, że pochłonie na raz całą paczkę, co grozi eksplozją świeżości. Co wy tacy niedomyślni.
Mietek7567 napisał/a:
Jak wiadomo noże wybuchają.
Ja tam nie widzę czy nie ma materiałów wyb. pod tą kapotą. Należy zakładać, że groźby napastnika są realne i sprawdzić go jak już ostygnie.
Wygląda że chciał się zabić tylko nie miał odwagi więc zaczął odwalać maniane przed uzbrojonymi ochroniarzami. Plan się powiódł więc nawet sobie po śpiewał z radości.
Czopkiem w dupie jest Putina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów