Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Albo jak to byczka męczą, jak to go przygotowują etc. Chuj w corride, byczki i torreadorow, ale kurwa, śmiać się z nich i jednocześnie oglądać piłkę nożną to hipokryzja jak skurwysyn.
I się odpalą zaraz podsmiewacze z torreadorow, jakie to pipki i pedałki. A potem pójdą z wypiekami na twarzy oglądać te dramatyczne zmagania piłkarzy, gdzie śmierć spogląda dzielnym zawodnikom w oczy podczas każdego straszliwego faulu.
Albo jak to byczka męczą, jak to go przygotowują etc. Chuj w corride, byczki i torreadorow, ale kurwa, śmiać się z nich i jednocześnie oglądać piłkę nożną to hipokryzja jak skurwysyn.
Poluzuj rajtuzy. W tym chodzi o to, że fruwających torreadorów się doskonale ogląda.
I się odpalą zaraz podsmiewacze z torreadorow, jakie to pipki i pedałki. A potem pójdą z wypiekami na twarzy oglądać te dramatyczne zmagania piłkarzy, gdzie śmierć spogląda dzielnym zawodnikom w oczy podczas każdego straszliwego faulu.
ale co to kurwa za sport? co tu oglądać do chuja? i od kiedy sport musi być walką na śmierć i życie, bo jeśli tylko o to Ci chodzi to może przywróćmy walki gladiatorów
Poluzuj rajtuzy. W tym chodzi o to, że fruwających torreadorów się doskonale ogląda.
A to akurat prawda, też lubię popatrzeć na dokonania bydła.
Chociaż najbardziej doceniam wszelkie atrakcje dziejące się hulajnogarzom. Strasznie wkurwia mnie ta grupa społeczna
Gumę w majtach poluzuj. Dobry meczyk nie jest zły, podobnie jak latający torreador.
ale co to kurwa za sport? co tu oglądać do chuja? i od kiedy sport musi być walką na śmierć i życie, bo jeśli tylko o to Ci chodzi to może przywróćmy walki gladiatorów
Ooooo... Wyśmienity pomysł. Jestem za gladiatorami.
A to akurat prawda, też lubię popatrzeć na dokonania bydła.
Chociaż najbardziej doceniam wszelkie atrakcje dziejące się hulajnogarzom. Strasznie wkurwia mnie ta grupa społeczna
Szczególnie jebane pizdy na elektrycznych co ponad 40 latają. I stare baby na wsiach jeżdżące skuterami i rowerami pod prąd.
Teraz gdy przeżył połowa lasek z widowni chciałaby się z nim ruchać. Torreadorzy to bohaterowie.
one by się ruchały nawet za free z połową widowni,
ale z tego co wiem to typ nie przeżył, więc będą musiały ruchać trupa, co i tak im pewnie nie przeszkadza,
w końcu to bohater
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów