We wtorek koło godziny 14:00 kamera miejskiego monitoringu zarejestrowała groźny wypadek z udziałem rowerzysty. Kierujący rowerem nonszalancko zjechał na buspas,czego nota bene czynić nie powinien, i dokonując lewoskrętu wjechał przed pędzący w górę ul. Lubartowskiej samochód w efekcie czego został odrzucony kilka metrów. Jest to przestroga przed lewoskrętami z buspasów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie patrzał w lusterka...
Mocium panie,zmień swe opisywanie
Boś mnie już wkurwił waćpanie.
Dobra a tak na poważnie to napisz że rowerzysta wymusił i chuj a nie się rozpisujesz niepotrzebnie.
Boś mnie już wkurwił waćpanie.
Dobra a tak na poważnie to napisz że rowerzysta wymusił i chuj a nie się rozpisujesz niepotrzebnie.
Ten baran z karetki nie lepszy.. Chuj tam, nie ważne, że pakują go z tyłu... Trzeba utrudnić innym życie i stanąć na samym środku..
Zacząłem czytać opis i myślę "Fantastico...". Patrzę na autora i TADAAAAM!!!
PS. Za byki i pedalarzy na glebie piwo w ciemno.
PS. Za byki i pedalarzy na glebie piwo w ciemno.
arturek_w napisał/a:
Ten baran z karetki nie lepszy.. Chuj tam, nie ważne, że pakują go z tyłu... Trzeba utrudnić innym życie i stanąć na samym środku..
Stanął właśnie tak najprawdopodobniej żeby móc zabezpieczyć i osłonić miejsce udzielania pomocy.
Pewnie, niech auta sobie swobodnie jeżdżą metr od ratowników a jakiś nieuważny skurwiel, który koniecznie musi się pogapić, w nich wjedzie... Ja pierdolę.
Inni naprawdę mogą chwilę poczekac.
fantastico, dobre materiały zapodajesz, a i polszczyzna Ci się poprawiła. Sadistik jednak coś Cię nauczył czy banem pogrozili?
Policja przyjechała po 1 minucie, karetka po 7. Jakiś fotomontaż?
Kierowca samochodu mógł jechać jeszcze szybciej...A poza tym samochód jakoś dziwnie zjeżdżał na lewo, dlaczego?
Widzę że policja była na miejscu zdarzenia w chwili zdarzenia
Ale ten radiowóz z tą karetką to też mogliby stanąć na jednym prawym pasie , a nie na obydwóch i blokować pół ulicy...
Ale ten radiowóz z tą karetką to też mogliby stanąć na jednym prawym pasie , a nie na obydwóch i blokować pół ulicy...
się kurwa czepiacie tych jego opisów, jak żyd jednogroszówki. tymczasem coraz lepiej mu to wychodzi. składnia się poprawia. oby tak dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów