18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
ritu4l 2011-07-25, 0:23
Dzzzziwwka, właśnie takie tyłeczki są najlepsze..

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Stato 2011-07-25, 0:28 2
Ta babka to chodzący ideał z figury a ta stara torba jej mówi, że jest gruba... Ten świat schodzi na psy.
Zgłoś
kaju666 2011-07-25, 0:33
no fajna młoda dupa po co chudnąć jak tam nie ma z czego nawet
Zgłoś
Keepo 2011-07-25, 0:34
Nie ma to jak kopać leżącego i anorektyczce powiedzieć że jest tłusta Ta pani to chyba administratorem tu jest

Zgłoś
WhatsUpMan 2011-07-25, 0:43
Jakoś dwa dni temu próbowałem dodać ten filmik i non stop przy wrzucaniu pojawiała mi się informacja, że jest problem ze stworzeniem miniatury czy coś takiego ...

Zgłoś
perry2006 2011-07-25, 0:57 4
Jak chcą chudych modelek to niech szukają w Etiopii
Zgłoś
s................9 2011-07-25, 1:22
No za gruba na modelke. Patrze sami znawcy sie wypowiadają, promotorzy modelek haha. Tak właśnie modelki maja być chude tak było jest i będzie. I baba chyba wie co mówi bo się tym zajmuje więc nie wiem skąd te bulwersy
Zgłoś
think666 2011-07-25, 1:32
Ale fajna świnia!

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
m................n 2011-07-25, 1:47 10
@szwagier9
co ty pierdolisz? W latach 30' 40' 50' symbolem kobiecości były krągłe biodra, pełne piersi, ogólnie sylwetka klepsydry, więc chyba nie zawsze wieszaki robiły za modelki czyli wzorce piękna. Kreacja mody na dzień dzisiejszy wypycha większość kobiet ras słowiańskich poza kanon piękna, pozostawiając pole do popisu babochłopom o klatce piersiowej szerszej od bioder jak znane na całym świecie ze swej zjawiskowej urody Niemki, Angielki na diecie i inne podobne pasztety. I powiem, że gdybym był świadkiem podobnej sytuacji gdzie pięknej, młodej dziewczynie jakaś tłusta świniolesba wmawia, że jest gruba to chyba bym jej wypierdolił nie bacząc na konsekwencje. Bo rozumiem moda to moda ale kurwa bez przesady.
Mówisz zna się na robocie? Owszem. Pewnie fantastycznie potrafi wmówić takim frajerom jak ty co jest lepsze, ładniejsze. Bo to jest jej robota. Dobierać tak dziewczyny aby przy pomocy ich wizerunku łatwo było manipulować gustem estetycznym potencjalnych klientów tych zajebistych, zpedalonych do granic możliwości projektantów w pizdę...
Zgłoś
Bziqmasta 2011-07-25, 1:52 1
szwagier9 - pierwsza sprawa domorosły znawco światowej mody, pokazywanie tychże "scen" związanych stricte z kreowaniem idealnej sylwetki, które ma reprezentować modelka, w otoczce pt "tu grube, tam grube, bla" jest głównym powodem na świecie od zaburzeń psychicznych przez choroby takie jak anoreksja i inne po depresję.
Toteż jeśli ten odprysk genetyczny zwany jurorką kurwa jej mać choćby w najmniejszym stopniu jest odpowiedzialny za W/W to ja poproszę strzelbę i jej adres...
Popatrz sobie kolego choćby jak zmieniła się skala BMI na przestrzeni 10 lat:P kosmos.
Krótki i treściwie, chory człowiek w chorym świecie, popierany przez chorych umysłowo ludzi. Sam ten biznes jest tak poroniony jak dziecko, które się rodzi z sierpem i młotem przy użyciu łopaty pneumatycznej.
Zgłoś
x................n 2011-07-25, 3:10
tą babę to bym tak solidnie w dupsko kopnął, żeby jej gówno kręgosłup połamało, dobiłbym łopatą i do rowu... pierdoli od rzeczy i chuja się zna.
pupcia, nóżki, płaski brzusio, cycuszki na miarę dłoni... idealne ciało!!! KUA!!! IDEALNE!!!
Zgłoś
Francysl 2011-07-25, 3:36 2
greenthumb12 napisał/a:

Dobrą pupkę ma cyc troche małe ale i tak by ją szorował bez odbioru....

To zacznij od mojego kibla..
Zgłoś
Situation 2011-07-25, 10:29
Tam gdzie ona widzi gruby tyłek ja widzę magnes na fiuta. I weź się dogadaj z kobietą.
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-07-25, 10:44
Przecież ta zezowata PiSda ma więcej tłuszczu na ryju niż ta dziewczyna na dupie.
Zgłoś
w................y 2011-07-25, 11:03
Zmiana diety! Nic nie jeść
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów