18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Trepanatio 2011-07-25, 11:45
Jebana krowa z za biurka mówi ładnej zgrabnej dziewczynie takie durnoty!!! szczyt hipokryzji!! JEbać tą z za biurka! miesza normalnej dziewczynie w głowie

Trepanatio
Zgłoś
pi3truh 2011-07-25, 11:48
Tłuuustaaaa ..... Omg jak to była tłusta laska to ja w takim razie wolę tłuste niż szczupłe. A ta pizda, która komentuje ciekawe jaie ma duspko. Przez takie cipy i pedałów projektantów te biedne laski się głodzą i wyglądają jak chłocy z Bangladeszu ...

Mhmmmmm....
Zgłoś
Ardnas 2011-07-25, 12:04 2
oddałabym wszystko żeby tak wyglądać jak ta laska
Zgłoś
k................r 2011-07-25, 12:44
tej starej to ode***o chyba dziewczya taka szczupla jest a ona pier***i ze gruba hahaha
Ocena od 1 do 10 15 ....
Zgłoś
pauzamaja 2011-07-25, 12:46 1
Przez takie głupie kurwy fajne dziewczyny stają się szkieletorami
Zgłoś
gruby120 2011-07-25, 16:29
Co do tego filmiku to ja też tylko tyłek w oczach miałem... ale oczywiście z podziwu bo tyłeczek ma idealny.
Zgłoś
t................9 2011-07-25, 18:19
Głupia durna kurwa z dupą rozpłaszczoną na stołku widzi własne dupsko tj. jebana ma kompleksy
Zgłoś
j................a 2011-07-25, 19:33
"jestes gruba" co za poje....bana baba, taka laske bym:D
Zgłoś
s................9 2011-07-25, 21:19
misiekman napisał/a:

@szwagier9
co ty pierdolisz? W latach 30' 40' 50' symbolem kobiecości były krągłe biodra, pełne piersi, ogólnie sylwetka klepsydry, więc chyba nie zawsze wieszaki robiły za modelki czyli wzorce piękna. Kreacja mody na dzień dzisiejszy wypycha większość kobiet ras słowiańskich poza kanon piękna, pozostawiając pole do popisu babochłopom o klatce piersiowej szerszej od bioder jak znane na całym świecie ze swej zjawiskowej urody Niemki, Angielki na diecie i inne podobne pasztety. I powiem, że gdybym był świadkiem podobnej sytuacji gdzie pięknej, młodej dziewczynie jakaś tłusta świniolesba wmawia, że jest gruba to chyba bym jej wypierdolił nie bacząc na konsekwencje. Bo rozumiem moda to moda ale kurwa bez przesady.
Mówisz zna się na robocie? Owszem. Pewnie fantastycznie potrafi wmówić takim frajerom jak ty co jest lepsze, ładniejsze. Bo to jest jej robota. Dobierać tak dziewczyny aby przy pomocy ich wizerunku łatwo było manipulować gustem estetycznym potencjalnych klientów tych zajebistych, zpedalonych do granic możliwości projektantów w pizdę...

A czy ja gdzieś dałniaku napisałem że mi sie podobają wieszaki ?. Ta dziewczyna mi bardzo sie podoba, ale na dzisiejszą modelke jest za gruba i takie są realnia. Dzisiaj modelki to właśnie wieszaki i tylko takie cos osiągają. Więc jak nie masz zielonego pojęcia to stul japke :* Twoje rozczarowanie nie zmieni świata mody więc idz sie pożalić do lusterka.
Zgłoś
m................n 2011-07-25, 23:11
szwagier9 napisał/a:

misiekman napisał/a:

@szwagier9
co ty pierdolisz? W latach 30' 40' 50' symbolem kobiecości były krągłe biodra, pełne piersi, ogólnie sylwetka klepsydry, więc chyba nie zawsze wieszaki robiły za modelki czyli wzorce piękna. Kreacja mody na dzień dzisiejszy wypycha większość kobiet ras słowiańskich poza kanon piękna, pozostawiając pole do popisu babochłopom o klatce piersiowej szerszej od bioder jak znane na całym świecie ze swej zjawiskowej urody Niemki, Angielki na diecie i inne podobne pasztety. I powiem, że gdybym był świadkiem podobnej sytuacji gdzie pięknej, młodej dziewczynie jakaś tłusta świniolesba wmawia, że jest gruba to chyba bym jej wypierdolił nie bacząc na konsekwencje. Bo rozumiem moda to moda ale kurwa bez przesady.
Mówisz zna się na robocie? Owszem. Pewnie fantastycznie potrafi wmówić takim frajerom jak ty co jest lepsze, ładniejsze. Bo to jest jej robota. Dobierać tak dziewczyny aby przy pomocy ich wizerunku łatwo było manipulować gustem estetycznym potencjalnych klientów tych zajebistych, zpedalonych do granic możliwości projektantów w pizdę...

A czy ja gdzieś dałniaku napisałem że mi sie podobają wieszaki ?. Ta dziewczyna mi bardzo sie podoba, ale na dzisiejszą modelke jest za gruba i takie są realnia. Dzisiaj modelki to właśnie wieszaki i tylko takie cos osiągają. Więc jak nie masz zielonego pojęcia to stul japke :* Twoje rozczarowanie nie zmieni świata mody więc idz sie pożalić do lusterka.

A czy ja gdzieś powiedziałem czy ona ci się podoba czy nie? Z resztą i tak mam to w dupie. Czytaj ze zrozumieniem. A jak nie potrafisz to won do szkoły i nie wyskakuj z ryjem.

@ edit
Zapomniałem dodać: frajerze.
Zgłoś
Taboretto 2011-07-25, 23:34
Eee no z modelek są równe babki 50/50/50
Zgłoś
L................a 2011-07-25, 23:49
Eeeeee tam pierdolenie. Zawsze może zostać modelką bielizny, albo fotomodelką.
Nie martwcie się chłopaki, dziewczyny wcale nie chcą wyglądać jak wieszaki.
Zgłoś
piter210 2011-07-26, 12:08
dawać harpun, tłusta świnia....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów