📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ciekawe jaką ma dupę ta "tłusta świnia" co ta dziewczynę ocenia,
modelki nie maja sylwetki kobiecej tylko chłopięcą (bo projektanci to pedały)
a dziewczyna musi mieć kawałek tyłka i cycka żeby było za co złapać (oczywiście bez przesady )
modelki nie maja sylwetki kobiecej tylko chłopięcą (bo projektanci to pedały)
a dziewczyna musi mieć kawałek tyłka i cycka żeby było za co złapać (oczywiście bez przesady )
Tyłek ma petarda, taki powinna mieć kobieta by było w co klepnąć a nie dwie małe bułeczki, chuja zna się ta lesba w okularach.
Jak dla mnie to ta dziewczyna ma idealną sylwetkę. Cycek nie za mały, nie za duży - wa sam raz bym rzekł, bo co się w dłoni mieści to się lepiej pieści, dupeczka śliczna (aż mam ochotę wbić w nią swoje kły), te dłuuugie zgrabne nóżki... a jej jeszcze robią gnój z mózgu, tworzą jej kompleksy, że jest gruba... Mam nadzieję, że ta laseczka nie będzie się odchudzać i zapomni o karierze modelki... Szkoda takiego ciała.
Prawda jest taka, że 99% kobiet chciało by mieć takie ciało jak ona i 99% mężczyzn... też chciało by mieć takie ciało, ale w swoim łóżeczku I nie pierdolcie żadnych bzdur o kobiecej sylwetce, o tym że baba musi mieć cyca i biodra żeby było za co złapać, a ta na filmiku to szkielet i płaska deska - nie znam ŻADNEGO faceta który by zamienił taką "płaską deskę" na jakąkolwiek troszkę pełniejszą kobietę. Mogą mówić co chcą ale niestety, prawda jest taka że absolutnym ideałem 99% mężczyzn jest szczuplutka kobieta...
laseczka fajna - w przeciwienstwie do Pani z jury ktora z tym ryjem moglaby grac w horrorach (bez zbytniej charakteryzacji...)
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
dr_dex trafiłeś w 10! pani z jury kijem bym nie tknął!
bloodwar chyba żartujesz, wole tą laskę niż jakieś suche chuchro!
dr_dex trafiłeś w 10! pani z jury kijem bym nie tknął!
Dodam tylko, że mam nieprzyjemność znać kilka modelek i większość z nich to puste, chciwe suki (na zasadzie z biedniejszymi to wstyd się zadawać i lubią się tak takimi pastwić), które na żywo, bez porządnego makijażu bynajmniej nie są ładne. Tylko skubane są BARDZO fotogeniczne. Aż się człowiek zastanawia, kim była ta laska na zdjęciu, ubrana jak x...
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
1. Na wieszaku (każdy jeden wygląda w zasadzie tak samo) lepiej ciuch wygląda
2. Normalny facet nie jest targetem. Projektanci mody to albo sfrustrowane babki albo banda pederastów, pokazy mody oglądają inne sfrustrowane baby i inni pederaści.
Dodam tylko, że mam nieprzyjemność znać kilka modelek i większość z nich to puste, chciwe suki (na zasadzie z biedniejszymi to wstyd się zadawać i lubią się tak takimi pastwić), które na żywo, bez porządnego makijażu bynajmniej nie są ładne. Tylko skubane są BARDZO fotogeniczne. Aż się człowiek zastanawia, kim była ta laska na zdjęciu, ubrana jak x...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów