📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę...
Wspomnień czar...
Kiedyś taką wyruchałem po pijaku, bo mi się pomyliła ze swoją spoko koleżanką.
Od przebudzenia po tej pamiętnej nocy- nie dupczę po pijaku.
Z wyjątkiem żony.
Wspomnień czar...
Z wyjątkiem żony.
Grube dupsko tango down. Ostatnio mi taki bazyl z tindera wbił na chatę. Po 10 minutach niezręcznej ciszy i próbie obliczenia gdzie i jak mam wejsć kazałem wypierdalać.
Też kiedyś poznałem loszkę na tinderku... Aż mi głupio było jej powiedzieć wypierdalaj, więc mówię czekaj idę do kibelka se nosek przypudrować. Kurwa oknem w kiblu wyszedłem z knajpy i biegłem szybko do domu. Prawie laczka zgubiłem. XDD
Legenda głosi, że ona dalej tam czeka na mnie. JAki tinder taka Fiona. No kurwa pokazywała fotki i ładna była, a tu przyszedł jakiś pasztet z podlaski kurwa! Niech się kurwa za diete weźmie! Aaa tfuu kurwa!!
Legenda głosi, że ona dalej tam czeka na mnie. JAki tinder taka Fiona. No kurwa pokazywała fotki i ładna była, a tu przyszedł jakiś pasztet z podlaski kurwa! Niech się kurwa za diete weźmie! Aaa tfuu kurwa!!
Ta z filmu niekoniecznie jest najebana. Za szybko wstała, krew z łba odpłynęła i bęc.
A kto pulchnej nie jebał to niech nie pieprzy głupot. W łóżku są pomysłowe i nie leżą jak kłoda, bo tę pozycję przybierają najczęściej te najpiękniejsze.
A kto pulchnej nie jebał to niech nie pieprzy głupot. W łóżku są pomysłowe i nie leżą jak kłoda, bo tę pozycję przybierają najczęściej te najpiękniejsze.
Cipczan napisał/a:
Ta z filmu niekoniecznie jest najebana. Za szybko wstała, krew z łba odpłynęła i bęc.
Bo tu działa podobny mechanizm jak u facetów z długością pały - ten co nie jest za bardzo obdarzony czesto będzie się starał jak tylko może by to "zrekompensować" , a ten z obdarzony będzie miał często wyjebane - myśląc że sama wielkość wystarczy ..
Stół przykręcony do podłoża.
Lecz i tak poruszyła uuu
Przynajmniej butle się nie potłukły
Czyli dalej ta sama od pamiętnej nocy...
Lecz i tak poruszyła uuu
Przynajmniej butle się nie potłukły
żmij napisał/a:
Ja pierdolę...
Wspomnień czar...
Z wyjątkiem żony.
Czyli dalej ta sama od pamiętnej nocy...
Ile tam musiało się alkoholu najpierw wlać , to ja pierdole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów