A to franca jedna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gruba mocno wzięła rywalizację o kiełbadrona do siebie.
Trzy tępe pizdy na motorkach.
Co mogło pójść nie tak , ja one potrafią cztero kołową furmankę wywrócić na dach podczas parkowania...
Tutaj prawdopodobieństwo kraksy wynosiło 1 do 1
To się po prostu musiało stać.
Ot co !
Co mogło pójść nie tak , ja one potrafią cztero kołową furmankę wywrócić na dach podczas parkowania...
Tutaj prawdopodobieństwo kraksy wynosiło 1 do 1
To się po prostu musiało stać.
Ot co !
Trzy motory i auto
Trzeci świat. Karetka będzie chuj wie kiedy a złamaną nogę prędzej amputują niż wyleczą.
A jakieś pizdy odpierdalają małpie figle na tych swoich piździkach, mając na sobie jebane klapki i koszulkę.
Jebane ameby.
A jakieś pizdy odpierdalają małpie figle na tych swoich piździkach, mając na sobie jebane klapki i koszulkę.
Jebane ameby.
MarekJarek1 napisał/a:
Trzeci świat. Karetka będzie chuj wie kiedy a złamaną nogę prędzej amputują niż wyleczą.
Jebane ameby.
A tam pierdolisz- natychmiastowa pionizacja i będzie jak nówka.
MarekJarek1 napisał/a:
Jebane ameby.
Jakie ameby, kurwa?! Velture i admini sprzedali jego nogę by opłacić takie gwiazdy żeby portal hulał. Dziewuchy są ubezpieczone, spoko.
Baby i jednoślady słabo współpracują.
Ale za to efektownie.
panar3 napisał/a:
Jakie ameby, kurwa?! Velture i admini sprzedali jego nogę by opłacić takie gwiazdy żeby portal hulał. Dziewuchy są ubezpieczone, spoko.
Ale to nie Velture to wrzucił...
Jak lecisz to pierwsza głowa uderza w asfalt , sam wiem bo juz mialem dwa takie wypadki . Teraz to nawet nie wsiadam bez kasku
Na pusty łeb i tak nic Ci nie da
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów