Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego ten świat jest taki zjebany przez takich kurwów pojebów.
Nie wiem co się zjebało w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to TEKST zajmujący 1,2 strony + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦
Bo nie ma oficjalnego języka w USA, więc firmy w razie czego będą miały większe pole do obrony prawnej w przypadku piktogramów i obrazków. Prawnik w sądzie powie - "amerykańscy naukowcy udowodnili dawno temu, iż nawet małpy nowego świata są zdolne do odczytywania i rozróżniania pisma obrazkowego. W związku z tym produkt mojego klienta nie powinien znaleźć się w rękach poszkodowanego". Z tego co pamiętam to 14% Amerykanów to analfabeci, więc jest duże prawdopodobieństwo trafienia na takiego pacjenta.
@: tylko że przy wojnie to my Faceci zginiemy, te krowy będą uciekać albo w domu zostaną i tym telefonem będą pisać że "najeźdźcy nie są źli, wykonują rozkazy a to że poruchają każdą to wcale nie jest źle bo ile można kutasa męża ssać całe życie 🤭"
Na koniec się zmywarki sysarki obetnie na łyso zgodnie z tradycją, przetrwamy to
Akurat wyłączenie telewizora (lub raczej, niemanie) nie jest złym pomysłem. Oczywiście trzeba też wyłączyć wszystkie socjal media. Tylko Sadol zawiera głębokie i przemyślane treści.
Wiesz majeńka. Sadol zawiera treści jakie zawiera ale to co ludzie tworzą komentując dopełnia całość. Tu 90% użytkowników to albo prawaccy wojownicy walczący z postępową Europa z sprzed komputera w piwnicy albo prosowieckie trole. Fajnie tu być bo definicja patologii i ułomności się tu w stu procentach wypełnia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów