Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:28
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patmon 2024-12-07, 10:08 38
Trzyma do końca ten telefon w łapie! Jakie to kurwa ułomne funkcjonowanie dzisiejszych Madek gdzie płaczą, że nie mogą zrobić wiele, bo kurwa wszystko robią od rana do nocy JEDNĄ RĘKĄ i dramatem jest poranek kiedy zapomniała wpiąć telefonu do ładowania.
Zgłoś
Gienek78 2024-12-07, 10:10 10
Jak coś takiego dożyło tylu lat ?
Zgłoś
Adiczek 2024-12-07, 10:13 49
Nie wierzę normalnie nie wierzę, przecież musi przyjść jakieś oczyszczenie w postaci wojny czy też zarazy bo ludzie są głupsi od zwierząt
Zgłoś
WKND 2024-12-07, 10:16 12
Jestem na stówę przekonany, że za kółkiem normalnego auta też tak w telefonie siedzi.
Zgłoś
SławomirSulej 2024-12-07, 10:39 28
Nie wiem co się zjebało w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to TEKST zajmujący 1,2 strony + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦
Zgłoś
baronturbina 2024-12-07, 10:52 12
SławomirSulej napisał/a:

Nie wiem co się zjebało w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to tekst zajmujący 1,2 strony TEKSTU + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦

Tam było od zawsze zjebane. Kiedyś nie było Internetu i nikt nie nagrywał.
Zgłoś
kolosasz 2024-12-07, 11:03
Nie na insta te lajki lecz na X (dawniej tłiter) - pod postem redpilowców o treści "Wyłącz telewizor, włącz myślenie."
Zgłoś
majeńka 2024-12-07, 11:54 10
kolosasz napisał/a:

Nie na insta te lajki lecz na X (dawniej tłiter) - pod postem redpilowców o treści "Wyłącz telewizor, włącz myślenie."

Akurat wyłączenie telewizora (lub raczej, niemanie) nie jest złym pomysłem. Oczywiście trzeba też wyłączyć wszystkie socjal media. Tylko Sadol zawiera głębokie i przemyślane treści.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
psyhepl 2024-12-07, 12:03 4
SławomirSulej napisał/a:

Nie wiem co się zjebało w USA z ludźmi. Nie wierzę aby zawsze tacy byli. Ale pewnie żadna europejska kobieta nie postąpiłaby w ten sposób. Moja firma ma specjalne wytyczne co do wysyłanych do Stanów instrukcji obsługi naszych towarów. Na Europę jest to TEKST zajmujący 1,2 strony + kilka obrazków, a do nich musi być książeczka zawierająca tekst okraszony obrazkami w ilości kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu kartek i najlepiej więcej OBRAZKÓW niż tekstu, inaczej nie wezmą. Normalnie wróciło u nich pismo obrazkowe jak w starożytności 🤦

Bo tam jak nie masz instrukcji na gumie do żucia i ktoś się udławi to masz pozew na wiele milionów dolców
Zgłoś
WeldAttack 2024-12-07, 13:55
najebana widać nawet przez internet hułe hułe
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-07, 14:00 1
Aż zgubiła podkowy od tego pierwszego uderzenia
Zgłoś
Borsukas 2024-12-07, 14:34 1
Tępa dzida. Nie spierdala lepiej do garów a może lepiej nie bo chałupę spali
Zgłoś
Jacson 2024-12-07, 14:41 4
Nieporadny spaślak jak z animacji Wall-e
Zgłoś
Vi_Kikimora 2024-12-07, 15:27 1
Pewnie pojechała wyrzucić śmieci.....10 metrów dalej xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem