Co tam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Naliczyłem pięciu tylko pięciu grubasów i jednego czarnucha. Zmień tytuł.
Naliczyłem pięciu tylko pięciu grubasów i jednego czarnucha. Zmień tytuł.
Grubość-Czarność(nie)
Grubość-Czarność(nie)
Stephen Wolf - Born To Be Wild -wie ktos o co chodzi
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Grubasów nie ma, ale też jest zajebiście
ten maly szczyl co pod koniec zeskakiwal kwiczal jak zarzynana swinia:)
a typek na koniec rozjebal drugiemu kamere i sie jeszcze glupio pyta czy jest zepsuta
a typek na koniec rozjebal drugiemu kamere i sie jeszcze glupio pyta czy jest zepsuta
Brawo dla skutera z pierwszych sekund filmiku \o/
Zresztą taki grubas na takim prawie 3 konnym potworze wygląda co najmniej śmiesznie
Zresztą taki grubas na takim prawie 3 konnym potworze wygląda co najmniej śmiesznie
Mniejsza z tym że nie ma grubasów, nie ma nawet nieważkości!
To co ewentualnie widzimy to wypadkowa dwóch lub więcej nie równoważących się sił i jej efekt na ciała będące w ruchu.
Zmień tytuł x2!
To co ewentualnie widzimy to wypadkowa dwóch lub więcej nie równoważących się sił i jej efekt na ciała będące w ruchu.
Zmień tytuł x2!
To jest ,,Paint in black" ale byanjmniej nie wykonanie stonesów, tylko zespołu ,,Gob"
Za chujowy cover dobrej piosenki numer dwa w filmie powinno Ci się wyrwać nogi z dupy tuż przy samej szyji fagocie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów