📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Drugi pasibrzuch zwietrzył okazję. Uznał, że jak pożre takie cwela to wszyscy będą mu wdzięczni
Kurwa za moich czasow to nauczyciel mogl swobodnie podejsc i strzelic takimu pojebowi. I jakos magicznie nigdy nie bylo problemu z dzieciakami na lekcjach. Malo tego, kazdy szanowal nauczycieli ...a nie kurwa malpi gaj.
Rosja - mała, gruba drewniana babeczka, w niej mniejsza drewniana babeczka, w niej mniejsza....
USA - Grubasek - podnosi go większy grubasek, jego podnosi....
USA - Grubasek - podnosi go większy grubasek, jego podnosi....
Przykre, że nauczyciele w obecnych czasach są bezradni i nic nie mogą zrobić nawet jak fizycznie ich zaatakuje uczeń bo jakby zaczął się bronić to później by go zwolnili a rodzice gówniarza rozpętaliby gównoburzę w mediach i pozwali nauczyciela.
Dożyliśmy cudownych czasów.
Dożyliśmy cudownych czasów.
Kurwa. Nikomu z mojego rocznika by nie przyszło do głowy tak się zachowywać, nawet w ułamku tego co ten tępak zaprezentował. To jest efekt odebrania nauczycielom jakichkolwiek narzędzi dyscyplinowania uczniów i tego pieprzonego bezstresowego wychowania. Więcej - nauczyciela cholernie łatwo posądzić o molestowanie.
Już nawet rodzic nie może ciulnąć dziecka, bo zaraz zostanie oskarżony o maltretowanie. A te małe gnojki zdają sobie z tego sprawę...
Już nawet rodzic nie może ciulnąć dziecka, bo zaraz zostanie oskarżony o maltretowanie. A te małe gnojki zdają sobie z tego sprawę...
Spadł mu poziom majonezu we krwi.
dhex napisał/a:
Kurwa za moich czasow to nauczyciel mogl swobodnie podejsc i strzelic takimu pojebowi. I jakos magicznie nigdy nie bylo problemu z dzieciakami na lekcjach. Malo tego, kazdy szanowal nauczycieli ...a nie kurwa malpi gaj.
W twoich czasach musieliście szanować nauczycieli bo w przeciwnym wypadku rusyfikacja nie szła właściwie.
Ta dzisiejsza gówniarzeria... Sprzedałby nauczyciel plaskacza na gruby pysk i my siedział potulnie. Teraz to rodzice by z prawnikiem przybyli, że jak to jest możliwe że ktoś ich dziecko drogie, najmądrzejsze, najpiękniejsze w ogóle dotyka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów