📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
PedałyiUkryDoGazu napisał/a:
ten użelowany pedał
No ten jest użelowany
Ale wracając do tematu. Brytyjska policja uliczna to żart, i żel, którego używają też nie może być zbyt groźny.
Powinni psikać mu i spokojnie poczekać aż się zesra z bólu.... Uniknęlo by szarpania się z delikwentem..
Żelu się nie je tylko wciera w gały.
Po zębach widać, że miał nieświeży oddech. Dobrze, że w Szkocji policja dba o higienę..
Ogólnie to gaz pieprzowy zaczyna działać dopiero po 1-3 minutach, więc filmik urwany akurat w ciekawym momencie.
Myślałem że Polska policja to dzbany ale anglicy biją wszystkich na łeb
Twardziel. Dopiero we trzech dali radę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów