"Hahaha, ale sucho!" - powiedział pedał, wkładając koledze bez użycia wazeliny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dowcip "z życia wzięty"!?
"Hahaha, ale sucho!" - powiedział użytkownik sadistic.pl, po przeczytaniu tego kawału.
hmmm jak już coś opowiadasz to od początku do końca a nie nam tu tylko jakiś urywek serwujesz powinno być tak
sytuacja z przed 3h
my boyfriend zasadził mi kora po kolacji i nagle zaczyna sie śmiać
-Hahaha, ale suchar, - i zajebał mi bez wazeliny
ps. ale i tak go kocham
sytuacja z przed 3h
my boyfriend zasadził mi kora po kolacji i nagle zaczyna sie śmiać
-Hahaha, ale suchar, - i zajebał mi bez wazeliny
ps. ale i tak go kocham
Co temat to maść na ból dupy, pojebało wam się w głowach?
Ile można? Jakieś problemy z hemoroidami czy kompleks niedoszłego lekarza?
Ile można? Jakieś problemy z hemoroidami czy kompleks niedoszłego lekarza?
Dlatego nie ufam gejom, myślę że tak właśnie skończyłaby się znajomość z takim
dlaczego po przeczytaniu tego sprawdzalem autora?
aaaaale suchar!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów