📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głupota i jeszcze raz glupota, po co sie taki bierze roboty jak pojecia nie ma wiem co mowie ale niektórzy ludzie nigdy się nie naucza mogliby przynajmniej innym zaoszczędzić kłopotów bo watpie zeby tu zawinił inny czynnik jak ludzki bo nic nie dzieje się przez przypadek a jeśli tak to od tego jest człowiek aby to przewidzieć a potem ciężko komuś cos udowodnić no coz zycie...
Myślę, że prasa jest sterowana jakimś przyciskiem, np. wciskanym nogą, bo gdy oboje odeszli od maszyn, to maszyny przestały działać i gość w niebieskim po prostu się pierdolnął i wcisnął przycisk, gdy miał łapsko wsadzone w maszynę.
Jedno jest pewne. Nigdy w życiu nie poszedł bym do roboty przy tego typu maszynach... Za dużo sprasowanych łapsk widziałem na sadolu...
Jedno jest pewne. Nigdy w życiu nie poszedł bym do roboty przy tego typu maszynach... Za dużo sprasowanych łapsk widziałem na sadolu...
Zgrzewarka uszczelniła opakowanie i nic nie wyciekło
^up tam teoretycznie powinna być czujka która uniemożliwia uruchomienie prasy jak coś jest w przestrzeni jej pracy
^up tam teoretycznie powinna być czujka która uniemożliwia uruchomienie prasy jak coś jest w przestrzeni jej pracy
Ten w żółtym kombinuje co wpisać w wypowiedzeniu....
Baronessa napisał/a:
Myślę, że prasa jest sterowana jakimś przyciskiem, np. wciskanym nogą, bo gdy oboje odeszli od maszyn, to maszyny przestały działać i gość w niebieskim po prostu się pierdolnął i wcisnął przycisk, gdy miał łapsko wsadzone w maszynę.
to są dwa przyciski, które musisz nacisnąć dwiema rękami. Baran pewno zablokował jeden wciśnięty za pomocą zapałki i wtedy prasa działa tylko na jeden.
Na mandolinie solówki już nie jebnie
Qdobremu napisał/a:
głupota i jeszcze raz glupota,
To zdanie ma sens.
Qdobremu napisał/a:
po co sie taki bierze roboty jak pojecia nie ma wiem co mowie ale niektórzy ludzie nigdy się nie naucza mogliby przynajmniej innym zaoszczędzić kłopotów bo watpie zeby tu zawinił inny czynnik jak ludzki bo nic nie dzieje się przez przypadek a jeśli tak to od tego jest człowiek aby to przewidzieć a potem ciężko komuś cos udowodnić no coz zycie...
A to zdanie nie ma sensu.
(spróbuj przeczytać tak, jak napisałeś, na jednym wdechu, bez żadnej przerwy)
;>>>
Za drzwi i następny niech siada
Słaby poziom zabezpieczeń. Nie bez powodu są pewne wymagania i przy sterowaniu oburęcznym przekaźników bezpieczeństwa tak łatwo nie nie ominie... chociaż dla chcącego nic trudnego.
Kurwa ludzie wy tu o BHP a to są Chiny tam się zapierdala a nie dba o bezpieczeństwo podczas pracy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów