Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto robił w Holandii robił to wie że się do Marokancow i Turasow nie zaczyna
Te makaki sa mocne tylko w stadzie i z przewaga co najmniej kilku na jednego. Jak sily sa mniej wiecej wyrownane, to spierdalaja jak szczury. Czesto przed Polakami, szczegolnie pijanymi. Chyba, ze ktorys ma kose, a tych nie boja sie uzywac.
Nie rozumiem takiego zachowania.
I tak mi wjebią i tak mi wjebią.To nie stoję jak ciota i daje sobą pomiatać.Tylko łapię w łapę.Kamień,szkło kurwa cokolwiek czym mogę skrzywdzić przeciwnika i to jak najdotkliwiej.A znając mentalność sebixuf jak zobaczą że jednemu z nich wypłynęło oko a następny ma przecięty na wylot policzek.To reszta spierdoli.Chuj tam,i tak i tak wpierdol się szykowało.Ale tanio kurwa skóry nie sprzedam.Jak mnie mają odjebać,to chociaż jednego postaram się ze sobą zabrać.
Amen kurwa.
Cioty jebane co się kurwa nie bronią.
Jak koleś się nie bronił to dostawał kilka bęcków i szliśmy dalej. Jak cwaniakował jak ty, to go wdeptywaliśmy w zimnie, nierzadko z połamanymi żebrami nosem czy wybitymi zębami. Cwaniaczku.
I tak mi wjebią i tak mi wjebią.To nie stoję jak ciota i daje sobą pomiatać.Tylko łapię w łapę.Kamień,szkło kurwa cokolwiek czym mogę skrzywdzić przeciwnika i to jak najdotkliwiej.A znając mentalność sebixuf jak zobaczą że jednemu z nich wypłynęło oko a następny ma przecięty na wylot policzek.To reszta spierdoli.Chuj tam,i tak i tak wpierdol się szykowało.Ale tanio kurwa skóry nie sprzedam.Jak mnie mają odjebać,to chociaż jednego postaram się ze sobą zabrać.
Amen kurwa.
Pierdolisz.
Widać że film zaczyna się jak już jest zakrwawiony, skąd wiesz czy się wczesni3j nie bronił. ? Widać zakrwawiony ryj już ma, pewnie ryj napierdala i chce z tego wyjść już bez większego rozjebu skoro i tak by dostał wyjebe z partyzanta. Pewnie masz spore doświadczenie 3murzynow vs ty. Dupsko byś im nadstawił co najwyzej
Amen kurwa.
Chciałbym to zobaczyć
Amen kurwa.
nie rozmiesz. W takiej Holandii czy innym ''super nowoczesnym i postępowym'' kraju dopóki kopie Cię zgraja czarnuchów jest wszystko w porządku ale jeśli weźmiesz do ręki cokolwiek i jednemu z nich oddasz to Ty jesteś winien i odpowiadasz przed sądem i masz przejebane - coś jak , gdy włamywaczowi który Ci się wpierdolił na kwadrat , złamiesz łapę to on Cię może oskarżyć i też pójdziesz siedzieć....
Amen kurwa.
W imię poprawności politycznej, w takiej sytuacji to Ty zostaniesz przedstawiony jako agresor. Ich jest więcej więc powiedzą że to Ty zaatakowałeś bo jesteś rasistą i pójdziesz siedzieć szybciej niż zdążysz powiedzieć że się zesrałeś. Czasami nie warto
Nie wygląda mi to jakby mieli go odjebać, zgadzam się z tym co mówisz ale kontekst mi tu wygląda bardziej coś w stylu że coś odjebał i teraz dostaje wpierdol,.
czempion napisał/a:"]Kumam cię ale w takich przesiąkniętych lewicowym gównem krajach, musisz mieć z tyłu głowy fakt, że jak uszkodzisz takiego delikwenta to kara będzie w opór dotkliwa. Dorzućmy do tego fakt, że pozostała część gangu nie da żyć tobie i twojej rodzinie. Jak ta z cyganami u nas zadarł. No a ostatnia sprawa, że gość jest po prostu obsrany
@Up. Macie rację.Istnieje taka możliwość.
jan0sik1 napisał/a:Jak koleś się nie bronił to dostawał kilka bęcków i szliśmy dalej. Jak cwaniakował jak ty, to go wdeptywaliśmy w zimnie, nierzadko z połamanymi żebrami nosem czy wybitymi zębami. Cwaniaczku.
@Up. Gieroj w necie.Pizda w świecie.
Takie cipeczki jak ty,zawsze wybieracie jakiś najsłabszy cel.Jak to cioty.
Bo jakbyście trafili na przeciwnika co byłby się wstanie pizdeczkom stadnym postawić.
To czytaj "...A znając mentalność sebixuf jak zobaczą że jednemu z nich wypłynęło oko a następny ma przecięty na wylot policzek.To reszta spierdoli. ..."
Nie pozdrawiam.
trebles121 napisał/a:Pierdolisz.
Widać że film zaczyna się jak już jest zakrwawiony, skąd wiesz czy się wczesni3j nie bronił. ? Widać zakrwawiony ryj już ma, pewnie ryj napierdala i chce z tego wyjść już bez większego rozjebu skoro i tak by dostał wyjebe z partyzanta.
Czysto hipotetycznie wziąłem wersje bezzasadnego,napadu bandyckiego.
[quote="trebles121"Pewnie masz spore doświadczenie 3murzynow vs ty. Dupsko byś im nadstawił co
W tej kwestii o ci nie pomogę.
Twoje fantazje,sam je realizuj.Powodzenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów