Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Powiem twojej matce co wypisujesz w internecie jak przyjdzie do mnie wyszorować kibel. A twojego ojca podziwiam, spłodzić takie gówno to nie byle co.
To, co nas różni to fakt, że Ty myślisz, że walnąłeś pocisk życia, a ja śmieję sie z Ciebie z lekkim politowaniem. Niemniej nie będę Ci dzieciaku, przez ojca skrzywdzonego radochy odbierał. To był dobry pojazd... Aż nawet lekko się zasmuciłem... 🤣
Rozkradzione i pozamykane stocznie, kopalnie, fabryki, spółdzielnie pracownicze.
Wyprowadzony majątek narodowy za granice.
Utrata suwerenności na rzecz EU.
Brak możliwości uchwalania nowych praw, ustaw bez zgody EU.
Napływ nielegalnych emigrantów.
Napływ nachodzców.
Wzrost przestępczości.
Wzrost zachorowań na HIV, AIDS, choroby zakaźne.
Niszczenie wartości Narodowych.
Ograniczanie w szkołach nauczania historii Polski.
Wynaradawianie młodych Polaków w szkołach poprzez program nauczania narzucony przez EU.
Wzrost mniejszości narodowych.
Upadek Służby Zdrowia.
Finansowanie obcokrajowców z budżetu Polski.
Wymieniać dalej ?
Nie wymienia dalej ruska ur...o
Działo się! Niejeden tutaj zwaliłby konia i to nie tylko sobie.
Nie wymienia dalej ruska ur...o
Naucz się pisać po polsku banderowski śmi@ciu. Co ty tu w Polsce robisz dezerterze i tchórzu?
@: Gdybyśmy wyszli z Unii Niemcy by nas wykończyły gospodarczo więc takie pierdolenie o polexicie jest w chuj naiwne
Nie pisałem o wyjściu to po pierwsze. Po drugie kto Ci powiedział że Niemcy by nas wykończyli?
A teraz co robią rękoma UE? Za chwile przemysł będzie się wynosził bo ceny prądu i gazu.
Następny plan to wymiana handlowa z Ameryką południową (import żywności eksport to co wyprodukują Niemcy) i wyłoży się całkiem przemysł rolniczy. Zejdź na ziemie. Trzeba szukać sojuszy by powstrzymać tych pojebów.
Rozkradzione i pozamykane stocznie, kopalnie, fabryki, spółdzielnie pracownicze.
Wyprowadzony majątek narodowy za granice.
Utrata suwerenności na rzecz EU.
Brak możliwości uchwalania nowych praw, ustaw bez zgody EU.
Napływ nielegalnych emigrantów.
Napływ nachodzców.
Wzrost przestępczości.
Wzrost zachorowań na HIV, AIDS, choroby zakaźne.
Niszczenie wartości Narodowych.
Ograniczanie w szkołach nauczania historii Polski.
Wynaradawianie młodych Polaków w szkołach poprzez program nauczania narzucony przez EU.
Wzrost mniejszości narodowych.
Upadek Służby Zdrowia.
Finansowanie obcokrajowców z budżetu Polski.
Wymieniać dalej ?
Morda nikt nie chce czytac o jebanej polityce na sadolu ciule
Morda nikt nie chce czytac o jebanej polityce na sadolu ciule
tak sem mów pecie do swojej matki !
Naucz się pisać po polsku banderowski śmi@ciu. Co ty tu w Polsce robisz dezerterze i tchórzu?
Wracaj do sowieckiego "kraju". Ja mieszkam to od zawsze ruski trolu. Powalcz za swoją "ojczyznę" tchórzu. Jesteś tu zerem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów