Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
Adiczek 2024-12-01, 20:41 5
Dobrze lewej kurwie
Zgłoś
parolek 2024-12-01, 20:52 3
Kurwa się uśmiałem.

lubie cycki
Zgłoś
nowynick 2024-12-01, 20:55 33
Z tego co wiem protestują bo ich nowo wybrany rząd chce odejść od wstąpienia do UE. Wiem młode prawaczki że macie modę na antyunię ale zapytajcie rodziców jak Polska zmieniła się przez ostatnie dwie dekady...
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-01, 21:07 2
Od lat jesteśmy świadkami odbudowy ZSRR...

... ale główne tematy informacyjnego ścieku dla prostaków to: aborcja i LGBT
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-12-01, 21:09 17
nowynick napisał/a:

Z tego co wiem protestują bo ich nowo wybrany rząd chce odejść od wstąpienia do UE. Wiem młode prawaczki że macie modę na antyunię ale zapytajcie rodziców jak Polska zmieniła się przez ostatnie dwie dekady...

Życie w przekonaniu że bez UE się nie da rozwinąć przypomina mi czasy gdy tacy jak Ty wierzyli w PRL
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-01, 21:13 78
nowynick napisał/a:

Rozkradzione i pozamykane stocznie, kopalnie, fabryki, spółdzielnie pracownicze.
Wyprowadzony majątek narodowy za granice.
Utrata suwerenności na rzecz EU.
Brak możliwości uchwalania nowych praw, ustaw bez zgody EU.
Napływ nielegalnych emigrantów.
Napływ nachodzców.
Wzrost przestępczości.
Wzrost zachorowań na HIV, AIDS, choroby zakaźne.
Niszczenie wartości Narodowych.
Ograniczanie w szkołach nauczania historii Polski.
Wynaradawianie młodych Polaków w szkołach poprzez program nauczania narzucony przez EU.
Wzrost mniejszości narodowych.
Upadek Służby Zdrowia.
Finansowanie obcokrajowców z budżetu Polski.

Wymieniać dalej ?
Zgłoś
patmon 2024-12-01, 21:36 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Rozkradzione i ....

Wymieniać dalej ?

🍻 Tak, proszę, najlepiej drukowanymi literami, żeby tym bezrozumnym bardziej się utrwaliło!
Zgłoś
SramNaIdiotów 2024-12-01, 21:39 37
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Rozkradzione i pozamykane stocznie, kopalnie, fabryki, spółdzielnie pracownicze.
Wyprowadzony majątek narodowy za granice.
Utrata suwerenności na rzecz EU.
Brak możliwości uchwalania nowych praw, ustaw bez zgody EU.
Napływ nielegalnych emigrantów.
Napływ nachodzców.
Wzrost przestępczości.
Wzrost zachorowań na HIV, AIDS, choroby zakaźne.
Niszczenie wartości Narodowych.
Ograniczanie w szkołach nauczania historii Polski.
Wynaradawianie młodych Polaków w szkołach poprzez program nauczania narzucony przez EU.
Wzrost mniejszości narodowych.
Upadek Służby Zdrowia.
Finansowanie obcokrajowców z budżetu Polski.
Wymieniać dalej ?

No pięknie napisałeś. Teraz poprosimy dane statystyczne potwierdzających te rewelacje, inaczej w pizde se wsadź takie historyjki 🤣
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-12-01, 21:45 25
SramNaIdiotów napisał/a:

No pięknie napisałeś. Teraz poprosimy dane statystyczne potwierdzających te rewelacje, inaczej w pizde se wsadź takie historyjki 🤣

A co ty kurwa bana masz na Google jeśli za młody jesteś i nie znasz najnowszej historii? Trzeba Ci smarku pod nos podstawić bo pazurów nie masz by poszukać w necie? Nie zawracaj dupy...
Zgłoś
SramNaIdiotów 2024-12-01, 21:49 16
Franz-Maurer napisał/a:

A co ty kurwa bana masz na Google jeśli za młody jesteś i nie znasz najnowszej historii? Trzeba Ci smarku pod nos podstawić bo pazurów nie masz by poszukać w necie? Nie zawracaj dupy...

Jakby Ci to powiedzieć przyjacielu zdechłej pszczoły ... Znam te dane - dlatego czekam na oświecenie. Ale nie jak zwykle znalazł sie jakiś pierwozoryczny palant jak Ty i zaczał szczekać.

Spierdal pod stół nogi od stołu gryźć psie.
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-12-01, 21:58 12
SramNaIdiotów napisał/a:

Jakby Ci to powiedzieć przyjacielu zdechłej pszczoły ... Znam te dane - dlatego czekam na oświecenie. Ale nie jak zwykle znalazł sie jakiś pierwozoryczny palant jak Ty i zaczał szczekać.
Spierdal pod stół nogi od stołu gryźć psie.

Znasz i o nie pytasz...
Wiek w Twoim profilu wskazuje że dopiero co języka polskiego się nauczyłeś i pajacowania. Idź poczytaj zanim wypalisz z jakimś gównem
Zgłoś
SramNaIdiotów 2024-12-01, 22:17 15
Franz-Maurer napisał/a:

Znasz i o nie pytasz...
Wiek w Twoim profilu wskazuje że dopiero co języka polskiego się nauczyłeś i pajacowania. Idź poczytaj zanim wypalisz z jakimś gównem

Przykro mi, że wierzysz we wszystko co zobaczysz w internecie - otóż to wskazuje na Twój bardzo niski poziom inteligencji i nieumiejętność prawidłowej oceny otoczenia i zagrożeń.

Tak po koleżeńsku - Uważaj - bo w takim modelu jesteś bardzo łatwym celem dla scamerów, a okres przed świetami to w tej branży złoto... Złoto... no właśnie.

Nie wszystko złoto, co sie świeci, nie wszystko, co w necie to prawda. Ale jak tego nie wiesz, to wybacz nie jesteś dla mnie parterem do dyskusji, bo swoje opinie piszesz na podstawie emocji/przeświadczenia, a ja oczekuje faktów.
Jakbym chciał pogadać z kimś, kto kreuje swoje odpowiedzi ma bazie emocji, to bym z babą pogadał.

Z resztą dokładnie tak samo jak Kolega Bałamucik... Stąd moje pytania o dane (bo tak na oko, dostępne dane statystyczne obalają 3/4 wypowiedzi Kolegi Bałamucika - ale to Wam sie nie chce sprawdzić, że pitolicie głupoty, a zamiast tego każesz mi ich szukać 🤣 Chłopie ja je znam - to Ty ich szukaj, bo obecnie operujesz danymi emocjonalmi jak każda zwykła psiocha).

Bycie prawiakiem/lewakiem czy innym siusiakiem nie czyni Ciebie mądrzejszym od innych, bo "znasz tajemną prawdą" - chuja znasz 🤣 To co czyni Cie mądrzejszym, to nie szczekanie ani naskakiwanie, tylko wiedza. Wiedza która jest na wyciägniecie reki, a wiedzia której nie macie.

No tak ogólnie to słabo koleżko.
Zgłoś
StaryIdiota 2024-12-01, 22:32 19
Tak dla przykładu, żeby Niemca nie obrazić.

Ale czy to będzie unia, czy inny chuj, "Nasi" politycy to i tak wszystko sprzedadzą, nie ma znaczenia. Od niepamiętnych czasów świnie kradną. Afery FOZZ, afery, afery... Niekorzystne umowy podpisywane na surowce, etc.
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-12-01, 22:36 9
SramNaIdiotów napisał/a:

Przykro mi, że wierzysz we wszystko co zobaczysz w internecie - otóż to wskazuje na Twój bardzo niski poziom inteligencji i nieumiejętność prawidłowej oceny otoczenia i zagrożeń.
Tak po koleżeńsku - Uważaj - bo w takim modelu jesteś bardzo łatwym celem dla scamerów, a okres przed świetami to w tej branży złoto... Złoto... no właśnie.
Nie wszystko złoto, co sie świeci, nie wszystko, co w necie to prawda. Ale jak tego nie wiesz, to wybacz nie jesteś dla mnie parterem do dyskusji, bo swoje opinie piszesz na podstawie emocji/przeświadczenia, a ja oczekuje faktów.
Jakbym chciał pogadać z kimś, kto kreuje swoje odpowiedzi ma bazie emocji, to bym z babą pogadał.
Z resztą dokładnie tak samo jak Kolega Bałamucik... Stąd moje pytania o dane (bo tak na oko, dostępne dane statystyczne obalają 3/4 wypowiedzi Kolegi Bałamucika - ale to Wam sie nie chce sprawdzić, że pitolicie głupoty, a zamiast tego każesz mi ich szukać 🤣 Chłopie ja je znam - to Ty ich szukaj, bo obecnie operujesz danymi emocjonalmi jak każda zwykła psiocha).
Bycie prawiakiem/lewakiem czy innym siusiakiem nie czyni Ciebie mądrzejszym od innych, bo "znasz tajemną prawdą" - chuja znasz 🤣 To co czyni Cie mądrzejszym, to nie szczekanie ani naskakiwanie, tylko wiedza. Wiedza która jest na wyciägniecie reki, a wiedzia której nie macie.
No tak ogólnie to słabo koleżko.

Ja nie muszę czytać bo pamiętam. Jak byś się trochę wysilił i poczytał z kilku źródeł to byś nie pierdolił że nie wszystko w sieci to prawda. A że nie potrafisz tego przecedzić to tylko świadczy o Tobie.

Dokładnie tak jak napisałeś słabo, wręcz słabiutko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem