Granie sobie w gry i wygrywanie z innymi może prowadzić do otrzymania dźgnięcia przez rozjuszonego przeciwnika.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak czy siak ktoś by był dźgnięty tego dnia przez tego pana , bo kto idzie pograć na kompie z nożem ?
Gra mu kazała go zabić
Czyli że ostatecznie jednak przegrał
Ciekawe co mu powiedział do ucha,w sumie to chuj bo miał słuchawki,więc się nie dowiemy.
Widzę w Chinach też są dzieci neo grające w jakieś Metiny i inne dziadostwa.
Tak w ogóle to wszystkie te gry typu MoB-a są niesamowicie durne jak ktoś ma przyjemność z gry w nie i czas który mogą na nie marnować to pogratuluje przegranego życia z góry.
Miałem kolegę który potrafił wywalić na tą grę freetoplay 200zł miesięcznie jak zidiociałym trzeba być żeby wydać tyle pieniędzy w miesiąc na jakieś wyglądy.
Miałem kolegę który potrafił wywalić na tą grę freetoplay 200zł miesięcznie jak zidiociałym trzeba być żeby wydać tyle pieniędzy w miesiąc na jakieś wyglądy.
@Maupajoke, a jak ograniczonym trzeba być, żeby w ten sposób oceniać. Nie Twoje pieniądze, to chuj Ci do tego. Jeden wyda na grę, inny na trawę, jeszcze inny na wódkę, a jeszcze inny na pampersy. Każdy marnuje pieniądze (no chyba, że dostaje 2 zł na loda od rodziców raz w tygodniu) i jaki by Twój sposób marnowania pieniędzy nie był, to nie jest ani trochę lepszy od tego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów