📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Przeciętny Europejczyk w garażu ma czyściej, ładniej i bardziej profesjonalnie, niż oni w tym ulepku.
i dlatego po 12 latach małżeństwa sobie odpuściłem. Ciekawe dlaczego uzyskałem opiekę nad dziećmi w polskim systemie? Miałem szczęście i trafiłem sędziego faceta ( po trzeciej sprawie).
płynne przejscie z salonu do kuchnii
35i napisał/a:
i dlatego po 12 latach małżeństwa sobie odpuściłem. Ciekawe dlaczego uzyskałem opiekę nad dziećmi w polskim systemie? Miałem szczęście i trafiłem sędziego faceta ( po trzeciej sprawie).
Wrzuć zdjęcia byłej żony, oblukamy
Zmywarka z funkcją prania?
turor napisał/a:
Dla porównania te i te.
Naprawdę myślałeś, że jakiemuś randomowi wyślę zdjęcia?
Trochę źle trafiłeś.
35i napisał/a:
Naprawdę myślałeś, że jakiemuś randomowi wyślę zdjęcia?
Trochę źle trafiłeś.
To nie dla mnie.
Kolega pytał co trzeb a mieć w głowie, żeby brudy rodzinne przed zjebami z sadola wyciągać.
turor napisał/a:
To nie dla mnie.
Kolega pytał co trzeb a mieć w głowie, żeby brudy rodzinne przed zjebami z sadola wyciągać.
Odpowiedź jest prosta, jetem najebany jak szpadel. Gościu jesteś jednym z niewielu trzymających poziom. Szacun.
Dlatego za takie pół-tłuste samice się nawet nie biorę. Raczej bym jej napierdolił, ale za dużo zachodu.
Jak jebać, to tylko z rozmachem. 150 kilo wzwyż. Im grubsza, tym lepsza i tylko białe. Mniejsze szanse, że szajs zacznie odwalać, jak gorylica z filmiku, a jeśli jednak zacznie sapać, to klaps na ulane dziąsło i zanim ruszy swe 200-kilowe dupsko z fotela, to już mnie nie ma.
W jakieś uczucia, czy związki małżeńskie nie ma co się bawić. Baba, czy też 200-kilowa locha to tylko zbiornik na nasienie i jedynie półśrodek do przedłużenia gatunku. Kolega @35i właśnie to potwierdził swoim wpisem wyżej...
Jak jebać, to tylko z rozmachem. 150 kilo wzwyż. Im grubsza, tym lepsza i tylko białe. Mniejsze szanse, że szajs zacznie odwalać, jak gorylica z filmiku, a jeśli jednak zacznie sapać, to klaps na ulane dziąsło i zanim ruszy swe 200-kilowe dupsko z fotela, to już mnie nie ma.
W jakieś uczucia, czy związki małżeńskie nie ma co się bawić. Baba, czy też 200-kilowa locha to tylko zbiornik na nasienie i jedynie półśrodek do przedłużenia gatunku. Kolega @35i właśnie to potwierdził swoim wpisem wyżej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów