18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:21
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Grzegorz Braun - mówi jak jest i jak może być.
S................n • 2014-08-16, 19:39
Krótka wizyta amerykańskich strategów zaowocowała dyslokacją polskich brygad pancernych za Wisłę. Oficjalnie na defiladę św. Wojska Polskiego 15.08.2014 – którą zarządził Bronisław Komorowski razem z generałem Koziejem.

Rząd „warszawski” nie kontroluje swego terytorium…

Cytat:

Sprzedajne kurwy z Wiejskiej opierdalając lachę Amerykańcom chcą Polaków wyprowadzić na front...
Kto do tej pory jeszcze tego nie zauważył jest kompletnym idiotą, ślepcem lub ignorantem.

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Radbug 2014-08-16, 19:44
to jest racja,że plany obronne na wypadek ataku ze wschodu zakładają prawdziwą obronę dopiero za linią Wisły,no trochę jestem w dupie nie powiem,z racji tego,że pisze z Lubelskiego. Ale praktyczne od XX wieku nasze plany obronne zakładają opór na linii Wisła-Narew-San z 1 niewiadomą-po której stronie bedą nasze jednostki zależnie od agresora.
Zgłoś
cholonek 2014-08-16, 19:47
@up

no niestety, żyjemy w kraju płaskim jak stół...
Zgłoś
M................6 2014-08-16, 19:59
Kiedyś myślałem że tusk wypełnia wole swojego dziadka (był w ss) i rozpierdala Polske, zadłużając ją, okradając , powodując konflikty z innymi mocarstwami...

Teraz wiem że miałem racje.....
Zgłoś
debaser 2014-08-16, 20:18
Nie piva ale vódki mu polejcie, bo dobrze gada.

Wyjebać post-komunistycznych zdrajców i idiotów z Wiejskiej!
Zgłoś
Ronoaro 2014-08-16, 20:20 1
Polski rząd zajęty jest tak bardzo lizaniem cudzych rowów, że sami zapominaja o własnej dupie. Węgrzy maja dalej jak w dupie Ukrainę(banderowskie kutasy małorolne) i jej problemy, za 10 mld euro Rosjanie robią u nich dwa bloki elektroni atomowej, na dodatek 8 mld z tego- to kredyt Rosji na 30 lat. Za to Donek i jego kumpel Bronek sa poklepywani na każdym szczycie przez Obame, Merkel czy Barroso. Co oni jacyś niedopiszczeni są, matki ich w dzieciństwie nie chwaliły, czy co, że się tak łaszcza do każdego z zagranicy? Myślicie, że Polacy i Polska coś znaczą na arenie międzynarodowej? Nie jesteśmy godni bycia szanowanymi, skoro nie potrafimy wybrać mądrego rządu i polityków.
Zgłoś
kolborano 2014-08-16, 20:25 1
I co? Zrobicie Państwo podziemne? Tyle lat widzę i słyszę ten płacz jednak żadnej mobilizacji czy organizacji nie ma. W dobie internetu dociera do nas tyle informacji, reklam, propagandy, czy chujowych memów, że nie jesteśmy w stanie zareagować w odpowiedni sposób na żadną z nich. Ludzie wracają z pracy, siadają do kompa lub ew. internetów pod jakąkolwiek postacią, zostawiając wszystkie swoje emocje właśnie tam. Jebną komentarz tu i tam, coś pooglądają i zasypiają. Wstają następnego dnia niewyspani, jadą do pracy... Przychodzi weekend i chyba nie muszę mówić co ludzie wolą robić. Za dobrze się żyje skoro tylko płacz w internetach. Ważna jest premiera gry bądź filmu, mecz, browarek, internety...
A z resztą, idę na browar więc jebać to, nie ważne.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem