📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i co wielkiego powiedział? Nawet do poważnego tematu podszedł jak debil i zaczął najazdy na religie choćby. Takich ludzi poważnie się nie traktuje. Czasami warto zamknąć mordę bo po prostu nie wypada pierdolić.
wojtek95do napisał/a:
Może i gruby, ale ruchał więcej razy niż ty marszczyłeś trąbę
wiesz to z autopsji ?
Ja się pytam, co na sadolu robią jacyś świetojebliwi katole? Człowiek mówi prawdę, to jeszcze się jeden z drugim dowali, bo "obraził boga", którego nawet kutwa nie ma. Wiara w wyimaginowaną postać, która nie robi nic, tylko siedzi na dupie i ma beke z tego, jak się wszyscy mordują i kopulują, to się nazywa myślenie samodzielne! NOT.
pedal jakis czy cos? laski, co za roznica ze tapeciary, pchaja mu sie do wyrka a ten je splawia
@ Dzoyo
"Bóg" z wielkiej litery, tak samo "Maryja". Wierzysz czy nie, zasady gramatyczne, kurwa mać.
"Bóg" z wielkiej litery, tak samo "Maryja". Wierzysz czy nie, zasady gramatyczne, kurwa mać.
Tylko nie ten cfel lewicowy ! On jest za pedałami i tępymi innymi rzeczami. On ma wypalony mózg.
BTW. Mafil - nikt nie jest niewinny- nie uważasz ?
BTW. Mafil - nikt nie jest niewinny- nie uważasz ?
mam taką samą kurtkę
Ranqer napisał/a:
@ Dzoyo
Chuj nie zasada gramatyczna.
Dla rzeczy wymyślonych duża litera się nie należy.
Kurwa kiedyś to lubiłem nawet oglądać, ale teraz to już mi się znudziło.
Dakann nie rucha swoich fanek, ponieważ jest zaręczony ( to chyba wystarczający powód dla każdego MYŚLĄCEGO faceta ) i ma przede wszystkim dystans do tego.
Co do kwestii Boga, w Biblii było o jakimś gostku, co miał zajebiste życie, ale Bóg zesłał na niego jakąś chujnię, ale on nie obwiniał o to Boga i pozostał przy swojej wierze - na tym polega prawdziwy katolicyzm.
@Dzoyo
Tok myślenia zbuntowanego gimnazjalisty, co się modlił do Bozi o srajfona pod chuinkę, a dostał kurwa rolki. Skoro np. Batman jest wymyślony, też napiszesz z małej litery ? Zastanów się zanim pierdolniesz nową zasadę ortografii.
Co do kwestii Boga, w Biblii było o jakimś gostku, co miał zajebiste życie, ale Bóg zesłał na niego jakąś chujnię, ale on nie obwiniał o to Boga i pozostał przy swojej wierze - na tym polega prawdziwy katolicyzm.
@Dzoyo
Tok myślenia zbuntowanego gimnazjalisty, co się modlił do Bozi o srajfona pod chuinkę, a dostał kurwa rolki. Skoro np. Batman jest wymyślony, też napiszesz z małej litery ? Zastanów się zanim pierdolniesz nową zasadę ortografii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów