📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
🔥
Śmigus-dyngus
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FrasQs napisał/a:
I tak jest gruby.
Może i gruby, ale r🤬ał więcej razy niż ty marszczyłeś trąbę

Skoro laski chcą abyś je r🤬ał a ty tego nie robisz to znaczy, że jesteś pedałem. Zdjęć nie wkleiłeś, więc pewnie wszystkie sa zajebiste. Pasztety to ja rozumiem, do kosza.

To stary odcinek, lecz stare odcinki dakanna są najlepsze, dziś produkuje taką c🤬jnie że patrzeć się nie chce. Piwo!
Oczywiście Boga trzeba było obrazić, żeby gimnazjaliści się ucieszyli. Co do reszty filmu to ma w sumie dużo racji... Swoją drogą warto zapisać się do bazy dawców szpiku. Kto wie, może akurat któremuś z takich dzieci (lub dorosłych) będziecie mogli kiedyś uratować życie?

1408 napisał/a:
Oczywiście Boga trzeba było obrazić, żeby gimnazjaliści się ucieszyli. Co do reszty filmu to ma w sumie dużo racji... Swoją drogą warto zapisać się do bazy dawców szpiku. Kto wie, może akurat któremuś z takich dzieci (lub dorosłych) będziecie mogli kiedyś uratować życie?
On powiedział samą prawdę, gdzie jest ten wszechmogący bóg kiedy takie niewinne osoby chorują?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie