📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Musiał go przerobić, bo jak zwykły gokart mógł ciągnąć takie cielsko ?
Kurwa kolejny ktory kieruje brzuchem. A w mcdonaldzie to pewnie żre 6 big maców i dietetyczna cole....
zabawka zajebista , tylko że samochody prawdopodobnie z daleka jej nie widzą, niech ci wyskoczy jakiś osobowy i mamy materiał na harda
albo nawet jakieś zwierzątko
albo nawet jakieś zwierzątko
ogladałem do konca z nadzieja ze cos w niego wjedzie
w ogóle, że ten gokart startuje pod jego masą
Jakbym był taką swinią, to tez musialbym przerabiac gokarta...
Na chuj mu ten spoiler przy tym gołkardzie, skoro on już i tak jest wystarczającą siłą dociskową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów