18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
voloito 2013-09-24, 19:49
No to teraz zagadka, jak ominac podawanie nr tel. ;P
Zgłoś
KMD 2013-09-24, 19:52
Przeszedłem w niedzielę i to jest najlepsza gra w jaką grałem. Najlepsze teksty z jakimi miałem styczność, nie licząc polskich filmów gangsterskich.
Zgłoś
ZetarXenil 2013-09-24, 20:07
Najłatwiej poczekać aż wyląduje na Piratebayu. Obawiam się jednak że to fake. Temat został założony drugiego września, a najnowszy post został napisany 26 lipca...
Zgłoś
seba1415 2013-09-24, 20:13
Kremil napisał/a:

te baranie, fora wrzą ! poczytaj, działa ! a razor to fejka nie robi

Potwierdzam, wczoraj ściągnąłem i dzisiaj mam już 50% gry. Działa wszytko.
Dużo lepsza optymalizacja niż w IV, na moim amd x4 965 i karcie AMD/ATI 5770 gram w pełnej rozdzielczości ale z wyłączonymi AA i mniejszymi cieniami. Gra mega kozak!
Zgłoś
-Pepe- 2013-09-24, 20:16
seba1415 napisał/a:

Potwierdzam, wczoraj ściągnąłem i dzisiaj mam już 50% gry. Działa wszytko.
Dużo lepsza optymalizacja niż w IV, na moim amd x4 965 i karcie AMD/ATI 5770 gram w pełnej rozdzielczości ale z wyłączonymi AA i mniejszymi cieniami. Gra mega kozak!

To zapodaj plik torrent bo jakoś mi się w to nie chce wierzyć
Zgłoś
Matush5 2013-09-24, 20:18
Raczej te linki nie są prawdzie bo wątpie by garstka hackerów zmieniła kod gry... To nie zadanie dla 10 ludzi tylko armii programistów, którym zajęłoby to pewnie sporo czasu.
Zgłoś
zeroo123 2013-09-24, 20:20
a co to za gra ?
Zgłoś
InnyName 2013-09-24, 20:28 3
Własnie tak działa Polska, lepiej zajebać, albo niech nikt nic nie ma jak samemu się nie ma, ale jak już się ma to żeby nikt inny nie miał, jebani egoiści, szpanerzy, zawistnicy, zazdrośnicy...
Zgłoś
ogonix 2013-09-24, 20:29 1
co za geniusze, przeciez na konsoli tez mozna luzno robic screenshoty.
Zgłoś
Macieyou 2013-09-24, 20:43 1
A ja nie pogram w GTA V bo jestem biedny i nie mam konsoli ( i nawet odpowiedniego TV żeby ją podłączyć), a nawet jak wyjdzie na kompa to mi nie pójdzie:(
Zgłoś
K................b 2013-09-24, 20:47
Najpierw grają a potem biją słabszych i molestują kobiety prymitywy jebane!!
Zgłoś
K................l 2013-09-24, 20:51
to da ktoś ten torrent ?
Zgłoś
G................t 2013-09-24, 20:51 2
Kremil napisał/a:

te baranie, fora wrzą ! poczytaj, działa ! a razor to fejka nie robi

Razor to ci mózg przemielił. Idź odsapnij bo sie zafapujesz na śmierć tym shitem.
webtimes.info/2013/09/gta-5-torrent-download.html
Zgłoś
K................l 2013-09-24, 20:54
Dothrax napisał/a:

Razor to ci mózg przemielił. Idź odsapnij bo sie zafapujesz na śmierć tym shitem.
webtimes.info/2013/09/gta-5-torrent-download.html

fapuj fapuj, ja nie muszę
Zgłoś
Voxal 2013-09-24, 21:01
Ciekawe że w ich nfo data premiery to 15 maja tego roku, dziwnie bez echa się ta premiera odbyła
poza tym Watch Dogs też maja na tej lipnej stronce...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem