📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GTA V, SADOL CITY ... czekamy na premiere..
jedna przewaga kompa nad xbox czy ps3 robisz screena w każdej chwili kiedy Ci się to podoba
Chciałem napisać, że wystarczyło w odpowiednim momencie napisać Print Screen ale zapomniałem, że tylko na konsole wyszło... Kurwa.
A co, nie posiadasz telewizora z wejsciem hdmi?
BTW, sprawdzi ktos? razor1911download.com/grand-theft-auto-v-pc-razor1911-reloaded-multi-torrent/
Mój komp i tak by nie uciągnął
BTW, sprawdzi ktos? razor1911download.com/grand-theft-auto-v-pc-razor1911-reloaded-multi-torrent/
Mój komp i tak by nie uciągnął
no co za ciule nie dadzą pograć normalnym graczom tylko tym żabojadom konsolowiecom
poszukuje konsoli
Reginald911 napisał/a:
nie było bo materiał własny
Zajebisty argument, przecież równie dobrze ktoś mógł wcześniej wrzucić taki sam "materiał własny", nie jesteś jedynym, który w to gra.
a umie ktos zassać plik torrent z V tego linku ?
razor1911download.com/grand-theft-auto-v-pc-razor1911-reloaded-multi-torrent/
razor1911download.com/grand-theft-auto-v-pc-razor1911-reloaded-multi-torrent/
LubiePlacki84 napisał/a:
voloito, Kremil, Macie jakieś info czy to na pewno działa?
no tam na dole bydło się jara wiec myślę że działa ale za chuj nie moge pobrać torrena a nr nie podam bo potem przychodzą smsy po 3 zł, ma ktoś FAKE nr ?
wjebcie ten plik torrent na wyslijto.pl/
razor1911 to geniusze dla których niemożliwe nie istnieje, więc nie zdziwiłbym się jakby działało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów