Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potwierdzam, wczoraj ściągnąłem i dzisiaj mam już 50% gry. Działa wszytko.
Dużo lepsza optymalizacja niż w IV, na moim amd x4 965 i karcie AMD/ATI 5770 gram w pełnej rozdzielczości ale z wyłączonymi AA i mniejszymi cieniami. Gra mega kozak!
Wrzuć screeny w 1080p to uwierzę. Najlepiej też zakładkę "ustawienia" w menu.
Jakoś nie widzę żeby coś gdzieś wrzało, po prostu dzieci pobierają i fapują że pobierają. Z czym do ludzi .
Razor to ci mózg przemielił. Idź odsapnij bo sie zafapujesz na śmierć tym shitem.
webtimes.info/2013/09/gta-5-torrent-download.html
Dziękujemy za rozwikłanie zagadki. Dobrze im tak, a Ty masz piwo
kurwa pogralbym ale czekam na ps4
chyba ze gry z ps3 beda smigac na ps4
Nie będą działały ale można gry 'ulepszyć' z PS3 na PS4. Płacisz około 30zł i dostajesz za darmo cyfrową kopię gry na PS4.
lamusie, jazda na MAX to będzie na PC, bo na PS 3 jest raczej na MIN
Także uzbroić się w cierpliwość i szykować hajs od mamy, a nie szukać tylko sposobu jak coś zajebać. Przez takich jak Wy, Rockastar nie wypuścił póki co gry na PC.
nie ma sensu. Gracze PC oczekują więcej, dlatego Rockstar musi jeszcze popracować.
Wrzuć screeny w 1080p to uwierzę. Najlepiej też zakładkę "ustawienia" w menu.
Jakoś nie widzę żeby coś gdzieś wrzało, po prostu dzieci pobierają i fapują że pobierają. Z czym do ludzi .
Dziękujemy za rozwikłanie zagadki. Dobrze im tak, a Ty masz piwo
Nic nie muszę udowadniać, wiem że sobie pykam i jest git. Poza tym gdyby nie było wersji PC to by nie było w plikach wersji konsolowych wzmianek o PC. A takich jest dużo. Lece dalej grać!
Taki sens ma twoja wypowiedz. IĆ STOND!
@UP Ja mam Bugatti Veyron'a i codziennie jezdze z twoja stara na ruchanko, ale nie pokarze ci zdjec. Nie musze ci nic udowadniac, wiem ze se jezdze i rucham i jest git.
Taki sens ma twoja wypowiedz. IĆ STOND!
Nie wierze... tak głupio łykać wszystko co ktoś na pisze? Jaja sobie robie z dzieciaczków co tu o linki proszą a wy wszystko (KURWA CHŁOP 25 LAT) łapiecie jak stare babcie od RM.
A od mojej mamy to ty się odpierdol, bo wjazd na starych w twoim wieku powinien być tępiony i jest zwyczajnie nie na miejscu. Ale... widzę że takie nawyki z domu wyniosłeś, zdarza się. Tak czy inaczej, brzydko się zachowałeś a gdybyś choć trochę pomyślał to byś nie uwierzył w to co piszę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów