W Battlefieldzie na przykład takie coś działa i też można latać samolotami, jeździć czołgami itp.
Także trochę z dupy wzięty temat.
a ja tam sie nie moge juz doczekac na PS4 mam dobrego kompa odpalam kazda gre ale pierdole wygodniej gra mi sie na konsoli a ty jakis glupi jestes hrodgar auto namierzanie to ty masz jak grasz easy a jak grasz na hardzie to nie ma czegos takiego
zajebało podstawówką.
Nine, ten, never sleep again.
To jedna z tych gier, gdzie po przejściu każdej częsci, na końcu myślałem "no kurwa, co tu jeszcze można wymyślić, żeby było lepsze, chyba się nie da", a przy rozpoczęciu każdej kolejnej części "no kurwa, przeszli samych siebie, znowu".
Pozdrawiam wszystkich, którzy z okazji wyjścia każdego nowego GTA biorą sobie wolne od pracy, dziewczyny, kumpli, rodziny i GRAJĄ.
a ja tam sie nie moge juz doczekac na PS4 mam dobrego kompa odpalam kazda gre ale pierdole wygodniej gra mi sie na konsoli a ty jakis glupi jestes hrodgar auto namierzanie to ty masz jak grasz easy a jak grasz na hardzie to nie ma czegos takiego
To oddawaj tego kompa jak ci nie pasuje
Jak widzę jak niektórzy "grają" w GTA to mam ochotę im kompa przez okno wypierdolić. Odpala, ni chuj nie wie o co chodzi, nakurwia tylko do wszystkiego co się rusza, aż go wojsko upierdoli w końcu. Owszem można tak na chwilę. Ale nie ma to nic wspólnego z graniem w GTA.
To jedna z tych gier, gdzie po przejściu każdej częsci, na końcu myślałem "no kurwa, co tu jeszcze można wymyślić, żeby było lepsze, chyba się nie da", a przy rozpoczęciu każdej kolejnej części "no kurwa, przeszli samych siebie, znowu".
Pozdrawiam wszystkich, którzy z okazji wyjścia każdego nowego GTA biorą sobie wolne od pracy, dziewczyny, kumpli, rodziny i GRAJĄ.
A chuj cię obchodzi to jak inni grają? Wydali pieniądze na grę i mogą robić co im się tylko podoba. Jeśli dla kogoś fajne jest nakurwianie do wszystkiego co się rusza z wyrzutni rakiet to zajebiście i niech się tak bawi dalej. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi, DOSŁOWNIE NIC cię to nie dotyczy, a się wpieniasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów