18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
stefan szufla 2013-07-13, 13:32 85
Ale po co ?! Dobrze że każdy może robić co chce, to jest właśnie urok GTA czy może wolisz żeby na multi były misje typu zdobądź flagę i nie zabij nikogo po drodze. O to chodzi w GTA że wpadasz z kumplami i robisz gnój jakiego świat nie widział
Zgłoś
kroplowa 2013-07-13, 14:04
Pewnie będą kampić na respawnach hehehe
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-07-13, 14:19
A ja kurwa mam taką nadzieje, a piwo stawiam obrazkowi, a nie tobie!

Zgłoś
Zarammoth 2013-07-13, 14:23 10
GTA to mam w chuju, ale w życiu bym nie chciał, żeby zrobiona takie coś takim "singlom" jak Gothic czy TES (Morrowind, Skyrim). Chcesz poczuć klimat gry, wcielić się w tego samotnego obrońce świata, podziwiać widoki, a tu wybiega zza drzewa jakiś gimb i spamując: "noob, noob" zapierdala cię siekierą...

Zgłoś
Hrodgar 2013-07-13, 17:32
UP, a dotego zamiast grać jak człowiek na PC to używa konsoli z opcją auto namierzania i jara się "headshotem".

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
E................t 2013-07-13, 20:24 2
a ja tam sie nie moge juz doczekac na PS4 mam dobrego kompa odpalam kazda gre ale pierdole wygodniej gra mi sie na konsoli a ty jakis glupi jestes hrodgar auto namierzanie to ty masz jak grasz easy a jak grasz na hardzie to nie ma czegos takiego
Zgłoś
silence333 2013-07-13, 22:04 1
Powiedz no, a słyszałeś Ty o takim czymś jak ograniczenie ilości graczy na mapę?
W Battlefieldzie na przykład takie coś działa i też można latać samolotami, jeździć czołgami itp.
Także trochę z dupy wzięty temat.
Zgłoś
Mc6 2013-07-15, 0:00 1
tak właśnie wygląda multi w gta sa, teraz tylko grafika będzie lepsza.
Zgłoś
Imper3838 2013-07-15, 0:12
Samemu się robiło lepsze rozpierduchy.

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
ritu4l 2013-07-15, 0:22 16
EudezetReprezent napisał/a:

a ja tam sie nie moge juz doczekac na PS4 mam dobrego kompa odpalam kazda gre ale pierdole wygodniej gra mi sie na konsoli a ty jakis glupi jestes hrodgar auto namierzanie to ty masz jak grasz easy a jak grasz na hardzie to nie ma czegos takiego

zajebało podstawówką.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Hatch 2013-07-15, 0:38 3
@Eudechujowieco

Przymknij pysk gnoju
Zgłoś
thoms0n 2013-07-15, 0:48 5
Jak widzę jak niektórzy "grają" w GTA to mam ochotę im kompa przez okno wypierdolić. Odpala, ni chuj nie wie o co chodzi, nakurwia tylko do wszystkiego co się rusza, aż go wojsko upierdoli w końcu. Owszem można tak na chwilę. Ale nie ma to nic wspólnego z graniem w GTA.

To jedna z tych gier, gdzie po przejściu każdej częsci, na końcu myślałem "no kurwa, co tu jeszcze można wymyślić, żeby było lepsze, chyba się nie da", a przy rozpoczęciu każdej kolejnej części "no kurwa, przeszli samych siebie, znowu".

Pozdrawiam wszystkich, którzy z okazji wyjścia każdego nowego GTA biorą sobie wolne od pracy, dziewczyny, kumpli, rodziny i GRAJĄ.
Zgłoś
Miro485 2013-07-15, 1:11
EudezetReprezent napisał/a:

To oddawaj tego kompa jak ci nie pasuje
Zgłoś
Vertig 2013-07-15, 1:13
thoms0n napisał/a:

Jak widzę jak niektórzy "grają" w GTA to mam ochotę im kompa przez okno wypierdolić. Odpala, ni chuj nie wie o co chodzi, nakurwia tylko do wszystkiego co się rusza, aż go wojsko upierdoli w końcu. Owszem można tak na chwilę. Ale nie ma to nic wspólnego z graniem w GTA.

To jedna z tych gier, gdzie po przejściu każdej częsci, na końcu myślałem "no kurwa, co tu jeszcze można wymyślić, żeby było lepsze, chyba się nie da", a przy rozpoczęciu każdej kolejnej części "no kurwa, przeszli samych siebie, znowu".

Pozdrawiam wszystkich, którzy z okazji wyjścia każdego nowego GTA biorą sobie wolne od pracy, dziewczyny, kumpli, rodziny i GRAJĄ.

A chuj cię obchodzi to jak inni grają? Wydali pieniądze na grę i mogą robić co im się tylko podoba. Jeśli dla kogoś fajne jest nakurwianie do wszystkiego co się rusza z wyrzutni rakiet to zajebiście i niech się tak bawi dalej. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi, DOSŁOWNIE NIC cię to nie dotyczy, a się wpieniasz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów