Kolejna nowa produkcja studia słynącego z Battlefield: Majdan!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobrze, niech putin zrobi porządek na ukrainie, a potem niech się weźmie za całą europę z tego ciapatego gówna i innych lewaków
Kurwa, spóźniłem się z komentarzem o 4 minuty.
Uwaga mam kody wpiszcie - Putin+statki -i mamy flotę na Krymie
To sa jaja Rosja wjeżdza czołgami - odpowiedzią NATO jest ... facet za pulpitem na konferencji prasowej To pokazuje totalną słabość NATO i Unii Europejskiej. Nie są w stanie zrobić kompletnie NIC. I wszyscy o tym wiedza. Z takimi krajami Polska zawiera sojusze.
Barack Obama zagroził, że jesli wojska rosyjskie nie opuszcza terenów Ukrainy będzie zmuszony zablokować konto Vladimira Putina na Facebook'u
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów