Kolejnemu pojebała się gra z życiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Kierujący musiał być nieźle zrobiony jakiś mefedron za mocno wszedł czy inny szajs ...zawracać nie potrafi debil
Typowe myślenie policji.
Wystarczyło jak gościu zajebał w ten murek zajechać mu za dupe i już nigdzie by nie odjechał.
To gliny stają 50 metrów dalej i wysiadają z auta. Po chuj ciężko wyczuć bo żeby chociaż klamkę wyjął i zaczął walić z kapiszonow. A on sobie tylko wysiadł i patrzy jak gościu odjeżdża.
Wystarczyło jak gościu zajebał w ten murek zajechać mu za dupe i już nigdzie by nie odjechał.
To gliny stają 50 metrów dalej i wysiadają z auta. Po chuj ciężko wyczuć bo żeby chociaż klamkę wyjął i zaczął walić z kapiszonow. A on sobie tylko wysiadł i patrzy jak gościu odjeżdża.
sirmlcs napisał/a:
U nich mexy to jak u nas ukry chyba ;/
UA= Inżynierowie ze wschodu. Wszystko potrafią, jeden człowiek zna się na wszystkim" Kafelkach, tapetowaniu, mechanice, elektryce. Tylko dlaczego jak mają coś zrobić to albo to spierdolą albo ja nie paniemaju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów