📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ponad 10 radiowozów i taka żenada.... Hmmm... Prawie jak w Polsce
C0C0JUMBO napisał/a:
Ponad 10 radiowozów i taka żenada.... Hmmm... Prawie jak w Polsce
W Polsce by nie taranowali bo AC za drogie żeby policja wykupowała. Auta są ważniejsze niż funkcjonariusze.
A czego te policmajstry nie szczelajo do delikwenta za kółkiem?
Widać że to nie Stany gdzie policja leci z delikwentem na czołówkę
Adam_WKLADAM napisał/a:
A czego te policmajstry nie szczelajo do delikwenta za kółkiem?
Dlatego:
mocnymarcin5 napisał/a:
Widać że to nie Stany gdzie policja leci z delikwentem na czołówkę
Gouranga! nie było więc się nie liczy.
baronturbina napisał/a:
W Polsce by nie taranowali bo AC za drogie żeby policja wykupowała. Auta są ważniejsze niż funkcjonariusze.
Dziwi Cie to?
Taki jest ten kraj. Niestety.
Pozatym, Polska policja ma bardzo mocno zwiazane rece, jesli chodzi o srodki przymusu bezposredniego.
Od jakiegos czasu, nie tylko Polska policja sie tym przejmuje.
Wielu funkcjonariuszy, w takiej czy innej sytuacji postapilo by ostrzej z bandziorem, ale zaden nie chce skonczyc jak Derek.
Praca w Policji to nie jest latwy kawalek chleba.
Zolnierz powie, ze mial rozkaz i chuj. A policjant musi w jednej chwili zadecydowac o czyims bezpieczenstwie, zdrowiu lub zyciu.
Wielu z nich czuje powolanie do tej pracy.
I jesli wykonuja ja, jak najlepiej potrafia. Moga, niestety, trafic na takiego nawpierdalanego grzesia, co juz i tak stal jedna noga w grobie i w jednej chwili zlamac zycie nie tylko swoje, ale tez bliskich.
Bo postapil, tak jak mu sumienie kazalo.
Zeby obronic niewinnych wokolo.
Tylko, zeby to zrozumiec, wiele osob musialoby byc na miejscu Dereka i innych, ktorzy za swoje oddanie sprawie cierpia meczarnie.
Nie mowie, ze kazdy policjant tak ma, ale ci co znalezli sie w takiej pojebanej sytuacji, mieli na reakcje kilka sekund.
A jesli masz dobre serce to posluchasz go w tej jednej, jebanej chwili. A nie bedziesz myslal o konsekwencjach. Zwlaszcza jesli zagrozone jest niewinne zycie.
Zycie, ktorego slubowales bronic.
Kropka. Kurwa.
SUBARU ! Stały napęd na 4 koła, z pół (lub pełną chyba nawet) blokadą dyrfa centralnego. Dodatkowo chyba z przodu też jest LSD bodajże. Także przebijać opony, urywać półośki a i tak dalej będzie jechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów