Według mnie godzien poświęcenia tych 6min fanowski film związany z GTA4. Usiądźcie wygodnie i wczujcie się w klimat bo naprawdę watro!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
mają rozmach skurwysyny
Bardziej mi to przypomina film o bondzie niż GTA 4. Zero klimatu z gry.
Jaco(metyl) napisał/a:
kolejny tepa trailer chlop z m 16 nie moze trafic chlop ani razu a ten z zwyklego gnata za strzalem rozpierdala kierowce ;/;/
Oglądałem to po jaraniu i szczerze nikomu nie polecam oglądać tego po zjaraniu, bo i tak nic nie zrozumiecie... ja oglądam już to 8 raz i nadal nie wiem o co chodzi...
Hahaha najśmieszniejszy jest ten jeden czerwony samochód który cały czas jedzie z nad przeciwka i główni bohaterowie ciągle go omijają. tak bardzo podkreśla to poziom niektórych filmów akcji
jedwabisty filmik - widać co niektórzy mają talent do reżyserki i aktorstwa - tylko niestety większość się marnuje pracując w mcdonalds
@zikk
No to lepiej nie jaraj więcej. Ja oglądam na bani i mega wkrętka
No to lepiej nie jaraj więcej. Ja oglądam na bani i mega wkrętka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów