Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boisz się odpowiedzialności to wal konia. Tak było w Polsce przez 1000lat i jakoś ludzie żyli.Ciągle lepiej niż pęknięty Durex w Polsce
Ba, pięknie było... spędzarki płodów i jawnych sodomitów paliło się na stosie, nawet jak nie blokowali skrzyżowań. Baba musiała słuchać ojca, potem męża, a prawa kobiet, wyborcze i inne, jakie na nieszczęście dostały 100 lat temu, wzbudzały gromki śmiech. Morderców się kaźniło na rynku, włamywacza czy napastnika się zabijało. Żyd czy innowierca znał swoje miejsce. Podatki z 10%. Normalność. Ach piękne czasy.
Boisz się odpowiedzialności to wal konia. Tak było w Polsce przez 1000lat i jakoś ludzie żyli.
Ba, pięknie było... spędzarki płodów i jawnych sodomitów paliło się na stosie, nawet jak nie blokowali skrzyżowań. Baba musiała słuchać ojca, potem męża, a prawa kobiet, wyborcze i inne, jakie na nieszczęście dostały 100 lat temu, wzbudzały gromki śmiech. Morderców się kaźniło na rynku, włamywacza czy napastnika się zabijało. Żyd czy innowierca znał swoje miejsce. Podatki z 10%. Normalność. Ach piękne czasy.
Przepraszam ale co Ty pierdolisz?
zapewne kozy, chyba że z Podhala to łowiecki Wtedy nie ma problema, że jedzie bez ogumienia.
Gdyby pierdolił, to by ruszał dupą. Janie ruszasz dupą?
Przepraszam ale co Ty pie**olisz?
Jak przeczytałem fragment o innowiercach, to doszedłem do wniosku, że swojego proboszcza na zakrystii. To tłumaczy też jego negację zasadności kondomów.
Gdyby pierdolił, to by ruszał dupą. Janie ruszasz dupą?
Tylko jak pierdole.
Jak przeczytałem fragment o innowiercach, to doszedłem do wniosku, że swojego proboszcza na zakrystii. To tłumaczy też jego negację zasadności kondomów.
Dupczyć chłopa? To by mnie czyniło jednym z was: LGBT-Antifa-BLM-Feminy-HiV-kloaka, a ja z wami nie mam nic wspólnego.
W gumie jest ryzyko, więc niech wali konia, tyle na temat. Na ruchanie chłopów jak ty nie wpadłem, bo ja nie jestem pedałem.
Na ruchanie chłopów jak ty nie wpadłem, bo ja nie jestem pedałem.
Ale inne chłopy wpadły na to, aby ruchać Ciebie. Może nie jesteś pedałem, ale za to jesteś cwelem
Są jeszcze kraje, gdzie jest podobnie. Pasujesz tam. Zacznij od wyłączenia Internetu i srania w krzakach.
zapewne kozy, chyba że z Podhala to łowiecki Wtedy nie ma problema, że jedzie bez ogumienia.
Tylko jak pie**ole.
Dupczyć chłopa? To by mnie czyniło jednym z was: LGBT-Antifa-BLM-Feminy-HiV-kloaka, a ja z wami nie mam nic wspólnego.
W gumie jest ryzyko, więc niech wali konia, tyle na temat. Na r*chanie chłopów jak ty nie wpadłem, bo ja nie jestem pedałem.
Więc on chyba woli być bierny, jak jego dymają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów