Dlatego ewolucja nakazywała idiotką siedzieć przy dzieciach od jaskiń po kuchnie... one są tępe byle zagrożenie one olewają i potem w morde dostają
Om nakazywała...
Zacne dupsko.
Zacny: godny szacunku i zaufania. Sorry, ale ani jedno, ani drugie.
Dlatego ewolucja nakazywała idiotką siedzieć przy dzieciach od jaskiń po kuchnie... one są tępe byle zagrożenie one olewają i potem w morde dostają
IdiotkOM - idioto!
Zacny: godny szacunku i zaufania. Sorry, ale ani jedno, ani drugie.
Zacny: wyborny, wyśmienity, dobrej jakości, w najlepszym gatunku
Ale nie gniewam się. Współczesna młodzież nie dysponuje szerokim zasobem słownictwa i nie grzeszy oczytaniem
Zacny: wyborny, wyśmienity, dobrej jakości, w najlepszym gatunku
Ale nie gniewam się. Współczesna młodzież nie dysponuje szerokim zasobem słownictwa i nie grzeszy oczytaniem
Przygadał kocioł garnkowi. Wydaje mi się, że chodziło o określenie osoby, a nie rzeczy np. trunku czy potrawy. Chyba się trochę samozaorałeś.
Przygadał kocioł garnkowi. Wydaje mi się, że chodziło o określenie osoby, a nie rzeczy np. trunku czy potrawy. Chyba się trochę samozaorałeś.
Nie kompromituj się, droga młodzieży
*przyganiał
Nienawidzisz kobiet bo jesteś przegrywem. Typowe zachowanie przegrywa, wylewasz swoją złość w internecie tylko nie wiem czy wiesz ale robisz z siebie jeszcze większego przegrywa a na pewno nim jesteś
Dlatego ewolucja nakazywała idiotką
Powinieneś siedzieć z nimi i studiować słownik
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów