📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@up to centralno-południowa Ameryka. Tak mi się wydaje po mordach. U nich więzienie i samo spotkanie z psami często bywa bardziej bolesne niż dostanie wpierdolu od miasteczka. Naturalnie jest to plus, ale ja osobiście też wolałbym obejrzeć sprawiedliwość miejscową niż urzędową.
Dobrze tak odszczepieńcowi, niedawno wyczytałem że w Hameryce APA wstępnie uznała pedofilię za orientację seksualną, więc teraz czas żeby uznać gwałt za powiedzmy chwilowy rozstrój orientacyjny czy jak tam, i zalegalizować. U takich arabów np jak się baba zgłosi że ją zgwałcili to ją mąż zabije za to że dokonała czynności seksualnej z innym mężczyzną. U nich przynajmniej jakaś mizerna ale sprawiedliwość, a u nas? Na drugi dzień chadzał by spokojnie po mieście pewnie.
kazdemu gwalcicielowi czy pedofilowi kula w glowe.To podludzie.
606 napisał/a:
Domyślam się, że trzymany jest gwałcicielem, a trzymający mu przerwał zabawę i teraz wystawia publice jego mordę żeby każydy wiedział z kim mają do czynienia nim przyjadą psy.
Naturalnie wkurwiona, potencjalnie zgwałcona, uznała, że sama wymierzy sprawiedliwość i zaczęła okładać wąsatego. Tłum dał ponieść się emocjom i również skorzystał z żywego worka treningowego.
Niestety Ostatni Sprawiedliwy wystrzałem przerwał gawiedzi imprezę, a nadjeżdżające psy kompletnie rozwiały nadzieje sadoli na ciąg dalszy filmu na hardzie.
I tak się kurwa pisze opisy pod filmem, a nie "Gwałciciel. Przeszkodził.".
Dziękuję, dobranoc.
Patrzcie jaki humanista, przy sprzedawaniu frytek też jesteś taki wygadany?
Tak dla jasności, ta dwójka czyli trzymający oraz ten z bronią to operacyjni. Złapali kolesia podejrzanego o 3 próby gwałtu (gdy padaja te słowa, dochodzi do ataku rozwścieczonych kobiet) właśnie jako tajniacy. Teraz próbują przeciwdziałać samosądowi, gdy sytuacja się komplikuje ten wyższy (irokez, koszulka w paski, widoczna krótkofalówka) mówi, że w celi i tak dostanie to co powinien ale tłum naciska, wtedy gdy dochodzi do kolejnego ataku najpierw jeden z funkcjonariuszy krzyczy: "On nie jest tego wart, on nie jest tego wart, zostaw go", potem pada strzał ostrzegawczy i słychać jak policjant krzyczy: "spokój! spokój!"
To tak jakby ktoś naprawdę się zastanawiał ocb a nie czekał tylko na mordobicie/samosąd/skatowanie na śmierć.
To tak jakby ktoś naprawdę się zastanawiał ocb a nie czekał tylko na mordobicie/samosąd/skatowanie na śmierć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów