📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Albo wytłumaczy?
Niech jeszcze ktos powie, ze bron jest niebezpieczna i niepotrzebna obywatelom.
Chociaz w tym przypadku, powinien uzyc jej inaczej.
Pozdrawiam
Chociaz w tym przypadku, powinien uzyc jej inaczej.
Pozdrawiam
Domyślam się, że trzymany jest gwałcicielem, a trzymający mu przerwał zabawę i teraz wystawia publice jego mordę żeby każydy wiedział z kim mają do czynienia nim przyjadą psy.
Naturalnie wkurwiona, potencjalnie zgwałcona, uznała, że sama wymierzy sprawiedliwość i zaczęła okładać wąsatego. Tłum dał ponieść się emocjom i również skorzystał z żywego worka treningowego.
Niestety Ostatni Sprawiedliwy wystrzałem przerwał gawiedzi imprezę, a nadjeżdżające psy kompletnie rozwiały nadzieje sadoli na ciąg dalszy filmu na hardzie.
I tak się kurwa pisze opisy pod filmem, a nie "Gwałciciel. Przeszkodził.".
Dziękuję, dobranoc.
Naturalnie wkurwiona, potencjalnie zgwałcona, uznała, że sama wymierzy sprawiedliwość i zaczęła okładać wąsatego. Tłum dał ponieść się emocjom i również skorzystał z żywego worka treningowego.
Niestety Ostatni Sprawiedliwy wystrzałem przerwał gawiedzi imprezę, a nadjeżdżające psy kompletnie rozwiały nadzieje sadoli na ciąg dalszy filmu na hardzie.
I tak się kurwa pisze opisy pod filmem, a nie "Gwałciciel. Przeszkodził.".
Dziękuję, dobranoc.
Tydzień wolnego od kuchni i zimne piwo dla kobiety która chciała i częściowo spuściła mu wpierdol
Skurwiel z gnatem, ciekawe jak on by zareagował jak by mu dziewczynę, narzeczoną, żonę chcieli zgwałcić.
Ten koleś z pistoletem ma krótkofalówke przy boku więc to jakiś pewnie tutejszy szeryf, a nie ostatni sprawiedliwy.
606 napisał/a:
żeby każydy wiedział z kim mają do czynienia nim przyjadą psy.
Może i tak, ale jakbyś tą część zostawił, zjebali by cie gorzej niż cygana za spojler...
Jakim trzeba być debilem, żeby bronić gwałciciela?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów