Tunezyjska policja bawi się z gwałcicielem kijem od szczotki, nagrywane okiem kozy dlatego taka jakość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kij od szczotki? Mi to wygląda na sztyl od łopaty... Myślę że tą zgwalconą trochę mniej bolało. Co nie zmienia faktu że należało się pederaście.
jjjkkkfff napisał/a:
Kij od szczotki? Mi to wygląda na sztyl od łopaty... Myślę że tą zgwalconą trochę mniej bolało. Co nie zmienia faktu że należało się pederaście.
Piwo dla poligloty skoro zrozumiales co mówią i to nie był kij od szczoty
Nie ma gwałcicieli, a ni gwałtów w świecie islamu, wszystko w ramach prawa
wygląda na fajne cwelenie, szkoda że tak słabo widać i takie krótkie
zwierzęta, jedni i drudzy
ProVVe napisał/a:
Gwałciciela do dołu i zasypać... Szkoda brudzić kija
Chłopie przecież kij kosztuje 2 złote a pizda musi się jeszcze pomęczyć przed śmiercią
z napisał/a:
Tunezyjska policja bawi się z gwałcicielem kijem od szczotki,
A skąd ta pewność że gwałciciel i reszta ludzi już poklaskuje .
Równie dobrze załadował bym ten filmik i dał opis :
"Tureccy handlarze narkotyków , znęcają się nad facetem który współpracuje z policją" i 80 % komentujących już by życzyła śmierci nie facetowi z kijem w dupie tylko tym którzy stoją dookoła.
Jezus.... ale wami jest łatwo manipulować w internecie , a będzie jeszcze gorzej.
EvilDog napisał/a:
A skąd ta pewność że gwałciciel i reszta ludzi już poklaskuje .
Równie dobrze załadował bym ten filmik i dał opis :
"Tureccy handlarze narkotyków , znęcają się nad facetem który współpracuje z policją" i 80 % komentujących już by życzyła śmierci nie facetowi z kijem w dupie tylko tym którzy stoją dookoła.
Jezus.... ale wami jest łatwo manipulować w internecie , a będzie jeszcze gorzej.
A kogo obchodzi opis filmu? Jak tu wszyscy tylko obejrzą, dadzą piwo, skomentują i lecą dalej, a po 20 minutach zapominają. Kurwa „manipulacja” filmikami na sadolu
Większa „manipulacje” stosują żule pod żabką prosząc o 2 zł, wiec juz tak nie panikuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów